Wie zijn we?

Op 27 augustus 2005 ontvingen wij onze eerste gasten. Toen hadden wij een 18 holes Pitch&Putt baan. Nu is onze 27 holes Pitch&Putt baan nog steeds de trekpleister van ons bedrijf, maar Minigolf USA, Levend Tafelvoetbal en zeker ook Voetgolf trekken ook vele gasten naar ons bedrijf. Wij richten ons voornamelijk op groepen in de breedste zin van het woord.

Voor elke groep een geschikt uitje!

Bedrijfsfeest Apeldoorn - Deventer - Zutphen - Pitch en Putt Golf Bussloo

Bedrijfsuitjes, familiefeesten, teambuilding, bruiloften, jubilea, vrijgezellenfeesten, jaarafsluitingen, buurtfeesten, clinics, bedrijfsborrels, vergaderingen, presentaties enzovoort. Eigenlijk is alles met groepen bij ons wel mogelijk. Dat is ook wat wij willen en waar wij voor staan. Alle groepen die bij ons komen een geweldig dag bezorgen. Wij nemen meestal de regie in handen en zorgen ervoor dat alle wensen ingevuld worden. Naast de activiteiten is dat zeker ook met eten het geval. Onze BBQ de Luxe wordt door vrijwel alle gasten geprezen. Ons streven is echt om betaalbare kwaliteit en zeker ook kwantiteit aan te bieden.

Niet alleen groepen, maar ook losse gasten

Naast alle groepen hebben we gelukkig ook veel losse gasten. We hebben circa 150 leden voor Pitch&Putt en daarnaast veel 10x-kaarthouders voor Pitch&Putt en 12x-kaarthouders voor Minigolf USA. Daarnaast veel vaste gasten voor de activiteiten, maar zeker ook in de horeca. De wandelaars, hondenuitlaters en strandgasten. In 10 jaar tijd bouw je echt een band op met  mensen. Steeds meer gasten ontdekken ons op Bussloo en plannen bijvoorbeeld hun fietsroute zo dat wij halverwege liggen.

Omgeving

Wij hebben enorm veel geluk gehad met de ligging. Vanaf ons verwarmde en overdekte terras heb je elke dag een geweldig uitzicht over de recreatieplas. Ons pand zelf is een houten clubgebouw in Finse stijl gebouw. Warm, gezellig en iedereen moet zich welkom voelen. Doordat het terras verwarmd is zitten de groepen van april tot en met oktober november buiten. Geen gedoe met de rokers, je zit immers buiten en daardoor vallen de groepen bij ons niet uit elkaar.

Bekijk alle bedrijven in onze omgeving

Ons terras staat in de top 100 van beste terrassen van Nederland!

Misset Terras Top 100 - Pitch en Putt Golf Bussloo

Op 4 juli 2016 werd de Misset Terras Top 100 bekend gemaakt. Alle terrassen zijn bezocht door de mystery visitors, waarbij mensen worden ingehuurd om een restaurant te bezoeken en hun bevindingen nauwgezet te beschrijven. Wij deden dit jaar voor de tweede keer mee en hebben de 59e plek in de lijst bemachtigd! In 2015 stonden wij op de 99e plek. Met name de verbeterde kaart en klantvriendelijkheid hebben gezorgd voor de hoogste notering van alle deelnemers binnen de Stedendriehoek. Wij zijn hier enorm trots op!

Ligging

Familiefeest Deventer - Pitch en Putt Golf Bussloo

We liggen maar 1 uur rijden van Amsterdam en naast het kruispunt A1 & A50 tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer in. Hierdoor komen er ook veel toeristen van de Veluwe ons bezoeken. Beekbergen en Hoenderloo liggen beiden een kwartiertje rijden van ons vandaan.

Onze hoogtepunten

De hoogtepunten van ons 10-jarig bestaan zijn toch zeker de 3 Dutch Opens die bij ons op de baan zijn gehouden, dat wij in 2016 tot beste par-3 golfbaan van Nederland zijn uitgeroepen en daarnaast vooral onze groei. Nathalie & Bas begonnen in 2005 met een groep oproepkrachten en nu werken er al ruim 10 vaste medewerkers. De meeste zijn direct na hun stage in dienst gekomen. Het bedrijf is opgebouwd door het team. Met zijn allen samen de gasten vermaken. Door het zeer geringe verloop is de klik met veel gasten echt ontstaan. Hierdoor kunnen we onszelf ook steeds meer ontwikkelen. De eerste jaren van ons bestaan was een broodje frikandel klaarmaken een culinaire prestatie, nu hebben we heerlijke luxe broodjes, flammkuchen, maaltijdsalades en heerlijke schotels uit eigen keuken. Met het team proberen we elk jaar te groeien. In de winter van 2014-2015 hebben wij Biljartgolf als slecht-weer-alternatief toegevoegd. 

Veel activiteiten die wij aanbieden zijn zelf ontworpen. Levend Tafelvoetbal, Minigolf USA en Voetgolf zijn ontworpen, gebouwd en aangelegd door onze eigen greenkeepers. Uiteraard hebben wij daar hulp bij van onze leveranciers. De beloning voor ons is dan de mensen te zien genieten als ze lekker met vrienden, familie of collega’s bezig zijn. Leuk, gezellig en laagdrempelig.

De toekomst

Voor de toekomst hebben wij nog veel plannen. Elk jaar willen wij extra activiteiten erbij en onze kwaliteit iets verbeteren. Alles moet wel stapje voor stapje gaan. We proberen constant contact te hebben met onze gasten. Wat willen zij is de vraag die wij onszelf vaak stellen. We hopen nog heel veel mensen een prachtige dag te bezorgen.

Back To Top
Zoeken