Voetgolfkampioenschap 2017 – Pitch En Putt Golf Bussloo

Zaterdag 22 juli: Voetgolfkampioenschap op Bussloo!

Zaterdag 22 juli is het zover, het Voetgolftoernooi op Bussloo zal van start gaan met een groot deelnemersveld. Heb jij enorm veel balgevoel en denk jij kans te maken op de overwinning? Of houd je gewoon van een gezellige middag en kan een potje voetbal daarbij niet ontbreken? Schrijf je dan nu in voor het Voetgolfkampioenschap op Bussloo!

Het toernooi zal de gehele dag duren. Om 10.00 uur zullen de eerste spelers de baan betreden. Elke deelnemer zal 2 x 9 holes gaan spelen verdeeld over een ochtend- en een middagsessie. De beste 12 spelers strijden in de finaleronde tegen elkaar voor de overwinning. Deze finaleronde zal omstreeks 15.30 uur beginnen.

Op deze dag is er in totaal plaats voor 125 deelnemers. Iedereen boven de 16 jaar kan zich inschrijven. Naast de vele voetballers uit de buurt, zullen er ook een aantal (ex) profspelers meespelen. Het is een laagdrempelig toernooi, iedereen kan en mag meedoen!

De winnaar van de middag zal naar huis gaan met een bedrag van € 250,-! Ook mogen alle deelnemers de hele dag gratis en onbeperkt gebruik maken van het Levend Tafelvoetbal en de Voetpool.

Inschrijven kan via voetgolfbussloo@gmail.com. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon als je vooraf het bedrag overmaakt (onder vermelding van je naam op bankrekeningnummer NL06 RABO 0173 9290 95 ten name van Pitch & Putt Golf Bussloo) of € 12,50 per persoon op de dag zelf.

Back To Top
Zoeken