Voetgolf, sportief plezier!
Voetgolf, sportief plezier! - Pitch en Putt Golf Bussloo

Prijzen

  • Kinderen (5 tot 12 jaar:) € 10,00 per persoon
  • Volwassenen: € 15,00 per persoon

LET OP!
Graag vooraf reserveren.

COMBINATIEVOORDEEL

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Het Voetgolfen of Footgolf is een snel groeiende sport. Zelfs met echte kampioenschappen. Op onze 9 holes baan komen de spelers van heinde en ver. Het is zeker niet alleen leuk voor voetbalteams, maar ook  voor bedrijfsfeesten, familiefeesten, vrijgezellenuitjes en zelfs kinderpartijtjes!

Wat is Voetgolf?

De bedoeling is eenvoudig, in zo min mogelijk schoten de voetbal in de hole schieten. Klinkt op zich eenvoudig, alleen onze 9 holes liggen op het mooiste gedeelte van onze Pitch en Putt baan (hole 19-27): extreem heuvelachtig, waterpartijen, schuine greens en veel bomen en struiken. Enorm uitdagend, maar toch leuk voor iedereen.

Slim schieten is vaak belangrijker dan ver schieten. De kortste hole is 35 meter en de langste bijna 100 meter. Je speelt het parcours 2x, maar dat is met de uitdagingen en de verschillende oplossingen alleen maar leuk.

Graag vooraf reserveren

Voetgolfen kan vrijwel altijd, maar wel op aanvraag. Staan wij volgeboekt met Pitch&Putt dan kan er helaas niet gespeeld worden, maar een uurtje eerder of later kan dan uiteraard wel.

Perfect te combineren met Levend Tafelvoetbal

Je kunt met kleine groepjes komen spelen, maar uiteraard ook met grote groepen. Een leuke combinatie is te maken met Levend Tafelvoetbal. Een leeftijdsgrens is er niet. Wil je met je voetbalteam komen als seizoensafsluiting, boek dan op tijd. Voetgolf is enorm populair!

Back To Top
Zoeken