Voetbalteamuitje

Voetbalteamuitje - Pitch en Putt Golf Bussloo

Special voetbaluitje 1

  • Voetgolf
  • Na afloop een drankje en bitterballen

         € 19,50 per persoon

Special voetbaluitje 2

  • Lunch (broodje kaas, broodje ham en een broodje kroket)
  • Voetgolf of Levend Tafelvoetbal

         € 22,50 per persoon

Liever een programma op maat?

Wij stellen graag op basis van jullie wensen, beschikbare tijd en jullie budget een leuk programma samen!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Voor de leukste voetbalteamuitjes!

Een leuk voetbalteamuitje organiseren? Bij Pitch&Putt Bussloo vind je de leukste voetbalteamuitjes! Wat dacht je van een ronde Voetgolf? Sportief plezier voor iedereen! Of toch liever het hilarische Levend Tafelvoetbal, Bubblevoetbal of de nieuwste voetbalhit: Voetpool? Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk!

Speel het sportieve Voetgolf of het hilarische Levend Tafelvoetbal

De voetgolfbaan van Pitch&Putt Bussloo is misschien wel de mooiste van Nederland, ideaal voor je uitje met je voetbalteam! De baan heeft veel waterhindernissen, bomen, glooiingen en moeilijke greens. Als je met minimaal 14 voetballers komt, kies dan voor Levend Tafelvoetbal. De teams worden elke keer door elkaar gehusseld en de ene keer sta je back en daarna spits. Levend Tafelvoetbal is nu zelfs overdekt, zodat jullie in een echt stadion spelen!

Bubblevoetbal en Voetpool: de voetbalhits van dit moment!

Sinds 2015 hebben wij ook Bubblevoetbal, een ware hit! Heerlijk beuken met je team en af en toe een goal scoren. Gegarandeerd het meest spectaculaire voetbalteamuitje wat wij hebben! Tenslotte hebben we ook nog onze Voetpooltafel, geweldig om te spelen en het is moeilijker dan je denkt! Wie is de beste en de slimste speler? Voetpool kan al gespeeld worden vanaf 2 personen! Bovendien hebben jullie vanaf onze Voetpool een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. 

Voor een onvergetelijk uitje!

Uiteraard kunnen jullie de activiteit(en) combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch of jullie genieten na afloop van een lekker biertje met wat bitterballen. Het is ook mogelijk om de dag af te sluiten met onze lekkere hamburgermenu of saté! Graag stellen wij op basis van jullie wensen, tijd en budget een leuk programma samen!

Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste voetbaluitjes!

Voetbalteamuitje Bubblevoetbal - Pitch en Putt Golf Bussloo
Back To Top
Zoeken