Vergaderen

Vergaderlocatie Apeldoorn, Deventer en Zutphen - Pitch en Putt Golf Bussloo

Voorbeeldarrangement

  • Gebruik vergaderruimte incl. onbeperkt koffie, thee en water, beamer, flipover en WIFI
  • Luxe Lunch
  • 9 holes Pitch&Putt

          € 38,50 per persoon

De perfecte vergaderlocatie in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Wilt u vergaderen in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Kom dan naar Pitch en Putt Golf Bussloo. In ons Finse clubgebouw kunt u perfect vergaderen of een presentatie geven.

U kunt bij ons terecht voor Vergaderingen, Presentaties, Seminars enzovoort!

Onze bovenzaal is geschikt tot 60 personen en beneden kunnen wij zelfs ruim 80 toehoorders kwijt: de perfecte locatie voor een vergadering, presentatie of seminar. Uiteraard hebben wij een beamer met scherm, whiteboard en WIFI. U kunt de zo kaal en zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Graag stellen we op basis van uw wensen, tijd en uw budget een leuk programma samen. 

Combineer uw vergadering met een leuke activiteit en heerlijk eten

Veel groepen kiezen ervoor de vergadering te combineren met een van onze arrangementen en één of meerdere activiteiten, maar uiteraard kunt u ook alleen de zaal gebruiken. 

Recensie

Wat een leuke dag hebben we gehad met alle managementassistentes bij Pitch & Putt Golf Bussloo! De bediening was super, er was tijdens de vergadering altijd iemand te bereiken voor vragen of hulp en tijdens het eten werd er ook ad hoc rekening gehouden met een dieetwens dat niet voortijdig was doorgegeven. Helemaal top en een aanrader om te doen!

Melanie Baars - Stichting Philadelphia Zorg

Back To Top
Zoeken