Trouwlocatie Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Trouwlocatie - Pitch en Putt Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruiloft?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

De trouwlocatie voor Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Steeds meer mensen uit Zutphen, Deventer en Apeldoorn kiezen Pitch&Putt Bussloo uit als de ideale trouwlocatie. Zelfs de ceremonie kan plaatsvinden op Bussloo. Terwijl de trouwfoto’s gemaakt worden kunnen de daggasten zich vermaken met de activiteiten. Echter ook veel bruidsparen zijn vrolijk tegen een balletje gaan aantrappen/slaan.

Trouwfeest: betaalbaar, origineel en prachtig voor de foto's!

Trouwfeesten op Bussloo zijn goed betaalbaar, origineel, vrij in te vullen en prachtig voor de foto’s. Het feest kun je zo groot en zo klein maken als je zelf wilt. Eigen artiesten meenemen kan altijd. Vaak treden ook The Shannons op, de Ierse huisband van Bussloo die altijd de dansvloer vol weten te krijgen.

De dag van jullie leven!

Uiteraard moet deze dag de dag van het leven worden. Alle details moeten perfect ingevuld worden en het bruidspaar moet uitsluitend oog voor elkaar hebben. Graag helpen wij mee om deze dag de dag van het leven te maken. Interesse? Neem contact op met ons en vraag naar Bas, de trouwspecialist. Hij helpt vanaf het eerste contactmoment tot en met de dag zelf mee om de dag perfect te laten verlopen.

Ook geschikt als fotolocatie voor een bruidsreportage

Een andere trend die wij steeds meer zien is Pitch&Putt gebruiken als fotolocatie voor een bruidsreportage. Het bruidspaar gaat foto’s nemen bij het meer van Bussloo en op de Pitch&Putt-baan en de daggasten gaan een activiteit doen. Om de beurt komen familie en vrienden langs voor de fotoshoot. Naast de mooie foto’s hebben de daggasten een leuke pauze.

Back To Top
Zoeken