Samenwerkingen in de regio

Pitch&Putt Bussloo bevindt zich op het randje van de Veluwe, centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij zijn gelegen in een schitterende omgeving, direct aan het prachtige meer van Bussloo. Wilt u de omgeving verkennen? Kies dan voor één van onderstaande arrangementen en geniet van een ontspannen en gastvrij verblijf bij ons en bij onze partners.

Van der Valk Hotel - de Cantharel

Entree Van der Valk - Pitch en Putt Golf Bussloo

Maak kennis met de omgeving per Elektrische Step. Rijd door de prachtige natuur en geniet van een heerlijke lunch of brunch bij Van der Valk!

Vanaf € 42,50 per persoon

Hof van Bussloo

Hof van Bussloo - Pitch en Putt Bussloo

Start jullie middag bij Pitch&Putt Bussloo. Na de activiteit vertrekken jullie naar het Hof van Bussloo voor een heerlijk uitgebreid diner.

Vanaf € 41,00 per persoon

Op de step naar de Mac!

mcdonaldsfr2

Tour met onze Elektrische Steps naar McDonald’s Apeldoorn Centrum en geniet daar van een heerlijk menu inclusief koffie/thee na afloop!

€ 33,50 per persoon

De Slaapfabriek Teuge

De Slaapfabriek Teuge - Pitch en Putt Golf Bussloo

Lekker sportief samen iets doen en heerlijk overnachten? Combineer Pitch&Putt met een heerlijke overnachting bij De Slaapfabriek in Teuge!

€ 70,75 per persoon*

Blote Voetenpad

Blotevoetenpad Hof van Twello - Pitch en Putt Golf Bussloo

Combineer Minigolf USA of Pitch&Putt met een Luxe Lunch en reis daarna door naar het Hof van Twello en bewandel het Blote Voetenpad!

Vanaf € 34,50 per persoon

Back To Top
Zoeken