Online reserveren Lasergame: The Next Generation

U speelt met uw groep 2 x 15 minuten Lasergame. De gekozen tijd is de tijd voor de eerste ronde Lasergame. Na de eerste ronde volgt een break van ca. 30 – 40 minuten. Daarna speelt u de tweede ronde. Gelieve graag 20 minuten voor aanvang aanwezig zijn. De duur van de activiteit is in totaal ca. 1,5 uur. Lasergame is geschikt voor groepen vanaf minimaal 8 personen. Indien u met minder dan 8 personen komt spelen betaalt u de prijs voor 8 personen.

LET OP!

Indien u met meer dan 32 personen wilt komen spelen of liever op een andere tijd wilt komen spelen dan gelieve even contact opnemen. 

Wilt u de activiteit combineren met een andere activiteit of met bijvoorbeeld een heerlijk buffet of met een BBQ? Informeer naar de mogelijkheden per e-mail via info@ppgolf.nl of telefonisch via 0571 – 26 12 12. Mocht u hulp nodig hebben bij het reserveren of nog vragen hebben dan vernemen wij dit graag!

Tip! Lasergamen combineren met een lekkere ontvangst?

Wilt u voorafgaand aan het Lasergamen even gezellig samenzijn? Dat kan! Onder het genot van koffie/thee en appelgebak met slagroom of een drankje met bitterballen kunnen jullie heerlijk bijkletsen en de sfeer proeven. We nemen hier ongeveer 30 minuten de tijd voor. Gelieve bij het reserveren de gewenste begintijd van het arrangement opgeven.

Kinderfeestje Lasergame boeken?

Wij hebben een compleet verzorgd Kinderfeestje Lasergame! Lees hier meer over het Kinderfeestje Lasergame. Direct boeken? Vier je feestje op een doordeweekse dag en ontvang € 5,00 korting per persoon (€ 14,50 p.p.) of speel gratis een 3e ronde Lasergame!

Boek hier een Kinderfeestje Lasergame

 

Back To Top
Zoeken