Pitch en Putt, het golfspel voor iedereen! - Pitch en Putt Golf Bussloo

Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen!

Prijzen (per persoon)

  • 9 holes: € 15,00
  • 18 holes: € 17,50
  • 27 holes: € 20,00
  • Dagkaart: € 25,00

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar gaat € 5,00 van de genoemde prijzen af.

COMBINATIEVOORDEEL

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Early Birds!

Speel op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 13.00 uur voor slechts € 10,00 per persoon!

Voorwaarden

  • Reserveren o.v.v. Early Birds verplicht
  • U dient uiterlijk een dag van tevoren te reserveren
  • U dient uiterlijk 13.00 uur terug te zijn in ons clubgebouw
  • Onbeperkt aantal holes

Pitch en Putt is een geweldige activiteit, omdat het gezellig, lachen en laagdrempelig is. De sportievelingen komen aan hun trekken en ook de grappenmakers. Iedereen vindt Pitch en Putt  leuk! Je speelt 9 of 18 holes en probeert in zo min mogelijk slagen op de zeer uitdagende baan een zo laag mogelijke score neer te zetten. Naast deze leuke activiteit is het uiteraard ook een echte sport.

De beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch & Putt Bussloo is volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij ons oefenen.

Zeer geschikt als bedrijfsuitje of familie-uitje

Wij kunnen bedrijfsgroepen tot wel ca. 150 personen makkelijk laten spelen. Pitch & Putt is voor groepen leuk omdat iedereen na een korte uitleg mag en kan spelen. Sommige spelers pakken deze sport snel op en slaan de ballen makkelijk over het water en andere spelers kunnen perfect putten. Bij het spelen ben je leuk met je eigen groepje bezig, maar daarnaast heb je ook constant contact met groepjes in de buurt en ziet hun successen en blunders. Je speelt lekker in de mooie natuur. De spelvorm (best ball) zorg ervoor dat het een spannende strijd wordt.

Combineer Pitch en Putt met een arrangement

Groepen kunnen kiezen uit 9 of 18 holes. Het prijsverschil is minimaal, maar met 9 holes ben je 1,5 uur onderweg en met 18 holes een uur langer. Het meest gekozen arrangement is koffie & appelgebak bij aankomst, daarna 18 holes Pitch&Putt en ten slotte onze BBQ de Luxe inclusief drankarrangement. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wij helpen graag mee om een dag op maat samen te stellen.

Lidmaatschap

Inmiddels hebben wij circa 140 leden. Wij organiseren veel leuke toernooien en bovendien hebben wij op maandag onze clubavond en op woensdagochtend altijd de gezellige husselochtend.

Lees hier alles over onze verschillende lidmaatschappen.

Back To Top
Zoeken