Op 27 augustus 2005 ontvingen wij onze eerste gasten. Toen hadden wij alleen een 18 holes Pitch&Putt-baan. Door de jaren heen zijn wij enorm uitgebreid. Inmiddels hebben wij onder andere een 27 holes Pitch&Putt-baan.

Van één activiteit naar 10 verschillende activiteiten

Inmiddels hebben wij negen verschillende activiteiten waaronder onze spectaculaire Lasergame: The Next Generation welke wij in oktober 2017 geopend hebben. Daarnaast hebben wij Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Bubblevoetbal, Elektrische Steps, Voetpool en Klootschieten. Wij zijn momenteel met de aanleg van Escape Rooms!

Groepen: bedrijfsuitjes, familie-uitjes, vrijgezellenuitjes…

Wij richten ons voornamelijk op groepen in de breedste zin van het woord. Door ons uitgebreide aanbod aan activiteiten zien wij de laatste jaren dat steeds meer groepen kiezen voor een combinatieprogramma. Ons doel is om jullie een leuke dag te bezorgen, wij denken dan ook graag mee over de invulling van jullie programma!

Omgeving

Wij hebben enorm veel geluk gehad met de ligging. Vanaf ons verwarmde en overdekte terras heb je elke dag een geweldig uitzicht over het meer van Bussloo. Ons pand is een houten gebouw in Finse stijl. Warm, gezellig en iedereen moet zich welkom voelen. Doordat het terras verwarmd is kunnen de groepen van april tot en met oktober lekker buiten zitten.

Centraal gelegen

Wij zijn erg centraal gelegen; direct naast het kruispunt A1 & A50 tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Hierdoor is het vanuit bijvoorbeeld Amsterdam maar een uur rijden. Door onze ligging op de Veluwe komen ook veel toeristen ons bezoeken.

Routebeschrijving

Onze hoogtepunten

Bas en Nathalie begonnen in 2005 met een groep oproepkrachten en nu werken er al ruim 10 vaste medewerkers. De meeste zijn direct na hun stage in dienst gekomen. Het bedrijf is opgebouwd door het team. Met zijn allen samen de gasten vermaken. Door het zeer geringe verloop is de klik met veel gasten echt ontstaan. Hierdoor kunnen we onszelf ook steeds meer ontwikkelen. De eerste jaren van ons bestaan was een broodje frikandel klaarmaken een culinaire prestatie, nu hebben we heerlijke luxe broodjes, flammkuchen, maaltijdsalades en heerlijke schotels uit eigen keuken. Met het team proberen we elk jaar te groeien.

Veel activiteiten die wij aanbieden zijn zelf ontworpen. Levend Tafelvoetbal, Minigolf USA en Voetgolf zijn ontworpen, gebouwd en aangelegd door onze eigen greenkeepers. Uiteraard hebben wij daar hulp bij van onze leveranciers. De beloning voor ons is dan de mensen te zien genieten als ze lekker met vrienden, familie of collega’s bezig zijn. Leuk, gezellig en laagdrempelig.

Omgeving

  • Recreatiegebied Bussloo: voor het ideale dagje uit!
  • Overnachten in de omgeving van Bussloo?

Terras top 100

Ons terras stond in 2015 en 2016 in de top 100 van beste terrassen van Nederland!