Oud en Nieuw Hollandse Spellen

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Oud Hollandse spelletjes 2.0!

Oud en nieuw Hollandse spellen zijn terug! Perfect voor een teamuitje, familiefeest of bedrijfsuitje! Op dit moment wordt er hard gewerkt aan Oud Hollandse spelletjes 2.0!

De aloude traditionele spelletjes die iedereen kent, zijn natuurlijk niet het 1e waar je aan denkt wanneer je een bedrijfsuitje, team trip of familiefeest organiseert. Maar… Naast alle hypermoderne entertainment is dit natuurlijk wél welkom. Precies daarom: Oud Hollandse spellen 2.0. Een spectaculaire mix van oud en nieuw! Op onze fantastische locatie aan het meer van Bussloo, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen geniet jij straks nog meer van het leukste vermaak!

Modern jasje

We zijn hard aan het werk met de uitbreiding van onze locatie, waar straks een complete unit vrij gemaakt wordt voor de Oud en Nieuw Hollandse spellen. Dit zal een spectaculaire combi van Oud Hollandse Spellen en Nieuw Hollandse spellen worden. Oud en Nieuw Hollandse Spellen zullen een uitdaging gaan worden alle leeftijden! Wat je precies kunt verwachten? Dat houden we nog even geheim!

Veel verschillende activiteiten

Naast de te verwachten uitbreiding. Kun je bij ons ook terecht voor een goed pot Pitch&Putt op de mooiste golfbaan van de regio! Of leef je uit bij Lasergame: The Next Generation! Ook hebben wij een prachtige Minigolf USA baan en kun je Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Bubblevoetbal en Voetpool spelen. Daarnaast verhuren we Elektrische Steps. Leuk voor zowel kleine als grote groepen! Ook te combineren met de E-Choppers. En daarna kan je nagenieten op ons schitterende terras aan het mooie meer van Bussloo!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: Hét in- en outdoor activiteitencentrum van de regio!

Een programma speciaal voor jou

Wij stellen graag een leuk programma voor je samen. We denken graag mee en bijna alle wensen zijn te vervullen. Wij hebben diverse Specials, zoals bijvoorbeeld de Luxe BBQ van Gildeslager Buurman te Twello. Maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: