Nieuwe Collega Gezocht

Nieuwe collega gezocht!

Ben jij die enthousiaste en gastvrije dame of heer die van alle markten thuis is? Heb je ervaring in de horeca? Wil je bij een superleuk en snelgroeiend bedrijf komen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vertel je thuis over je werk?

Bij Pitch&Putt Bussloo ben je een ware allrounder, waarbij het natuurlijk allemaal draait om het plezier van onze gasten. Op het ene moment sta je in de keuken en help je mee om de lekkerste gerechten en buffetten uit te serveren en vervolgens serveer je gezellig de biertjes uit op ons terras. Ook voor spelinstructies van onze activiteiten ben jij de aangewezen persoon! Een super afwisselende baan dus bij een super leuk bedrijf!

Wat ga je echt doen?

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een Allround Horeca-/Recreatiemedewerker. Pitch&Putt Golf Bussloo bestaat dit jaar alweer 13 jaar. Ooit zijn wij begonnen met alleen een Pitch&Putt baan. Tegenwoordig hebben wij al 10 verschillende activiteiten, waarvan ons spectaculaire Lasergamecentrum de nieuwste is. Hierdoor kunnen wij groepen het hele jaar een leuk uitje bieden! Wij ontvangen zeer veel groepen bij ons die één of meerderde activiteiten spelen en dat combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, High Tea, Buffet of een BBQ. Daarnaast ontvangen wij zeer veel ‘losse’ gasten op ons terras, welke al twee keer in de Misset Terras Top 100 heeft gestaan.

Bij Pitch&Putt Bussloo ontvangen wij de meeste groepen op vrijdag, zaterdag en zondag. Op deze dagen wordt je dan ook het vaakst ingepland. Je taken kunnen wisselen. Op rustigere dagen zal je zowel onze gasten bedienen op het terras, een broodje klaarmaken en een instructie verzorgen. Op de drukkere dagen krijg je meer een ‘vaste’ taak. Mocht de nood ergens hoog zijn, dan kan het zijn dat je even ergens anders moet bijspringen. Juist deze afwisseling is erg uitdagend en maakt het werk zo leuk om te doen!

Resultaten zijn belangrijk, maar tevreden gasten, dat is ons hoofddoel. Een plek waar iedere gast en werknemer zich welkom voelt en terugkeert!

Wat verwachten we van je?

Jij:

  • bent (in ieder geval) beschikbaar in de weekenden
  • hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding
  • bent representatief en maakt makkelijk contact met gasten
  • hebt ervaring in de horeca
  • kunt goed omgaan met hectiek

De baan is afwisselend, druk en hectisch. Je werkt in een prachtig bedrijf en een leuk team. We zijn op zoek naar een collega die hard kan werken en flexibel is in werkzaamheden en werktijden. Wij zoeken iemand die fulltime of parttime beschikbaar is. Deze functie kan ook als bijbaan worden ingevuld. Belangrijk is dat je vooral ook in de weekenden beschikbaar bent.

Wat bieden we?

Wij:

  • verwachten veel van je dus belonen we jou ook met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken
  • bieden je een afwisselende baan met afwisselende werktijden

Soort dienstverband: Voltijd/Deeltijd/Bijbaan

Kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV op en wie weet word jij straks onze Allround Horeca-/en Recreatiemedewerker! Je kunt je motivatie en CV sturen naar info@ppgolf.nl t.a.v. Bas en Nathalie van Roosmalen.

Back To Top
Zoeken