Moonlight Golf – Pitch En Putt Golf Bussloo

Moonlight Golf: een uniek en verrassend najaarsuitje!

Langzaam gaan we richting najaar. De baan ligt er dan op zijn mooist bij. Dankzij ons sfeervolle en verwarmde terras zijn wij ook voor het najaar de perfecte locatie om uw familie- en / of bedrijfsuitje te houden.

Speciaal voor deze maanden hebben wij twee hele leuke activiteiten, namelijk Pitch&Putt in het donker of Minigolf USA in het donker, ook wel bekend als Moonlight Pitch&Putt en Moonlight Minigolf USA. Op het licht van de sterren en de maan na, speelt u op een verder pikdonkere baan. We hebben deze avond speciale golfballen waar glowsticks in kunnen. Ook zijn de vlaggen en afslagplaatsen verlicht met grotere glowsticks. Een absolute aanrader voor een spannende en hilarische avond!

Steeds meer groepen kiezen voor dit spannende en verrassende uitje. U kunt dit uitje reserveren vanaf 15 personen. Wij hebben twee leuke Specials:

Special 9 – € 37,50 per persoon (vanaf 15 personen)

  • Minigolf USA in het donker
  • Satébuffet
  • 4 consumptiemunten per persoon

Special 10 – € 43,50 per persoon (vanaf 15 personen)

  • Pitch&Putt in het donker
  • Satébuffet
  • 4 consumptiemunten per persoon

Natuurlijk zijn deze activiteiten ook te combineren met ons heerlijke Italiaanse buffet, Buffet Bussloo of een BBQ. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en stellen op basis van uw wensen, beschikbare tijd en uiteraard uw budget het perfecte uitje samen!

Back To Top
Zoeken