Minigolf USA, ook leuk voor volwassenen!

Minigolf USA 1 - Pitch en Putt Golf Bussloo

Prijzen (onbeperkt spelen)

  • Kinderen 5 tot 12 jaar: € 7,00 per persoon
  • Volwassenen:               € 9,50 per persoon
  • 12x kaart (max. 4 personen): € 60,00

 

COMBINATIEVOORDEEL

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Special

Special 2:

  • Ontvangst met koffie/thee en appelgebak met slagroom
  • Minigolf USA
  • Satébuffet incl. 4 drankmuntjes

         € 36,50 p.p.

Minigolf USA staat voor kwaliteit en uitdaging. Er wordt gespeeld op speciaal kunstgras en de banen zijn afgewerkt met grote natuurstenen en een prachtige tuin. De holes zijn veel langer dan de standaard midgetgolfbanen in Nederland.

Erg uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen

Met dank aan Leisurelands kon de baan aangelegd worden op de heuvel naast het clubgebouw met vergezicht over het hele meer. Er is een speciale puntentelling zodat de kinderen een eerlijke kans maken tegen de volwassen. Holes in one zijn op een paar holes mogelijk, maar op de meeste holes ben je blij met een score van 3 of 4 slagen. De baan heeft ook speciale dubbele greens en bij eigenlijk elke hole moet je vooraf een plan van maken.

Ook leuks als bedrijfsuitje of familie-uitje

Minigolf USA is zo uitdagend dat het ook door bedrijfsgroepen en families gespeeld wordt. Er zijn heel veel verslaafde spelers die vaak komen en strijden op leven en dood. Met een ronde ben je vaak een 1,5 uur bezig. Overal tussendoor staan bankjes en ook is het mogelijk om tussendoor wat te drinken. Wil je als groep komen, neem dan even contact op voor een leuk programma. Dit kan met heerlijk eten erbij, maar ook eenvoudiger of uiteraard alleen spelen.

Prima te combineren met een van onze vele arrangementen

Veel groepen die een leuke dag willen, maar waarvan het budget wat beperkter is kiezen ook voor Minigolf USA. We hebben al een leuk uitje voor € 36,50 ontvangst met koffie & appelgebak, Minigolf USA, Satébuffet en 4 drankmuntjes!

Het ideale kinderfeestje

Steeds meer kinderpartijtjes komen ook naar Bussloo. Na afloop lekker lekker patatjes, een snack, ijsje en een flesje fris. Hebben de kinderen het goed gedaan, dan krijgen zij ook nog een officieel Minigolf USA diploma!

Back To Top
Zoeken