Iedereen is welkom bij Minigolf Club Bussloo

Word nu lid!

Maar iets meer dan een tientje per maand!*

Minigolf Club Bussloo start in mei en iedereen is welkom!

In de hele wereld populair, maar Nederland blijft wat achter. Daar brengen Sietse van Zandvoort en Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo verandering in. Ze slaan de clubs ineen en gaan voor een bruisende minigolf vereniging op Bussloo. Op Bussloo ligt immers de mooiste Minigolfbaan van Nederland volgens initiatiefnemer Sietse. Tienduizenden liefhebbers van Minigolf, vaak door de professionele spelers Adventure Golf genoemd, ontvangen ze ieder jaar op de prachtige locatie. Het enige wat nog mist is een echte Minigolf vereniging. En die komt er vanaf mei 2021.

Eerste erkende wedstrijdbaan van Nederland

Gezond buiten bezig zijn is in deze gekke tijd meer dan ooit aan de orde van de dag. Minigolf is een laagdrempelige en gezellige sport voor jong en oud. Over het hele land zijn er Minigolf clubs actief. Natuurlijk voor de gezelligheid, maar er worden ook vele wedstrijden georganiseerd. De 18 holes Minigolfbaan van Bussloo is de eerste door de Nederlandse Minigolf Bond erkende wedstrijdbaan. Een gezellige club vol uitdaging met een sportief karakter dus!

Open dag Minigolf Club Bussloo 18 april

Op zondag 18 april van 10.00 tot 13.00 uur is iedere geïnteresseerde welkom voor de open dag van Minigolf Club Bussloo. Er kan kennis gemaakt worden met de club, het parcours en natuurlijk kan er gespeeld worden. Er zullen leden van de Nederlandse Minigolf Bond aanwezig zijn om spelregels uit te leggen en vragen te beantwoorden. Vanaf mei zal de vereniging officieel starten. Vanaf dan is elke maandagavond clubavond. Aanmelden voor de open dag kan via e-mail.

Word lid van deze bruisende club!

Als lid van Minigolf Club Bussloo speel je het hele jaar door wanneer je maar wilt  voor één bedrag. Daarnaast worden er regelmatig clubmomenten georganiseerd, zoals de clubavond op maandag vanaf 18.30 uur en extra oefen ochtenden.

Vanaf 1 mei gaan we officieel van start, maar je kunt nu al lid worden en profiteert dan van een leuke korting. Jouw jaarlidmaatschap kost dan het 1e jaar €75,- in plaats van €125,-. Wil je meer info of je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Minigolf Club Bussloo begeleider Sietse. Ook met vragen kun je bij Sietse terecht!

Prijzen (per persoon)

  • Lidmaatschap vanaf: € 125,- per jaar
  • Actie! Word lid voor 1 mei 2021 en betaal maar €75,- voor je 1e jaar!

Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of (extra voordelig in de voorverkoop) via de website van Leisurelands.

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: