Levend Tafelvoetbal, echt hilarisch!
Familiefeest - Pitch en Putt Golf Bussloo

Prijzen

  • Kinderen (5 tot 12 jaar:) € 10,00 per persoon
  • Volwassenen: € 15,00 per persoon

COMBINATIEVOORDEEL

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Sinds april 2013 is onze unieke Levend Tafelvoetbal geopend. Ons Levend Tafelvoetbal is overdekt en voorzien van verlichting en hierdoor mede hét perfecte alternatief bij slecht weer! De groepen vinden het geweldig leuk om te doen, hilarisch. Het veld is uniek. Er wordt gespeeld op een speciaal kunstgras en de deelnemers worden met een klimtuigje vastgemaakt aan 2 over elkaar schuivende buizen. Er is net als in de kroeg een ingooibak en de goals zijn van ijzer. De score hou je bij met verschuifbare blokken. Uiteraard spelen wij met de Derbystar Futsalbal.

Voor groepen vanaf 14 personen

Het succes is gewoon de lol die de spelers hebben. Met grote groepen spelen er 14-18 spelers gelijkertijd. Het publiek vindt het vaak even leuk, de aanmoedigingen, de mooie goals en de enorme blunders. De meest timide deelnemers worden beesten op het veld. Met kleine groepen (14-24 personen) spelen we met wisselende teams en met grotere groepen komen de spelers in een team die tegen de andere teams gaat spelen. Gemiddeld zijn groepen zo’n 1 ½ uur aan het spelen.

Voor een brede doelgroep geschikt

Levend Tafelvoetbal kun je spelen vanaf een jaar of 8 tot 90. Het is niet vermoeiend. Zorg voor schoenen zonder hakken of speel anders op blote voeten.

Uitstekend te combineren met een van onze vele arrangementen

Uiteraard kun je Levend Tafelvoetbal spelen en dat combineren met een van onze vele arrangementen, waaronder een lunchsatébuffet of een BBQ, maar natuurlijk ook in combinatie met onze andere activiteiten! Alles is mogelijk! Laat uw wensen weten en wij stellen graag een leuk programma samen.

Back To Top
Zoeken