Leren Golfen – Pitch En Putt Golf Bussloo

Leren golfen? Nu 10 introductielessen voor slechts € 99,-!

Altijd al willen leren golfen? In samenwerking met Golfschool Stedendriehoek bieden wij u een geweldig introductiepakket aan: leer in 10 weken golfen voor slechts € 99,-! De eerste les wordt op woensdag 3 mei om 19.00 uur gegeven op onze baan: de beste par-3 golfbaan van Nederland (Leadingcourses 2016)! Het is een prachtige 27 holes baan met alle facetten die Pitch&Putt leuk maken: glooiende greens, vijvers, struiken en veel bomen.

De lessen worden wekelijks op woensdagavond om 19.00 uur verzorgd door Michael Gassner. Michael is al jaren pro in de regio. Al op zeer jonge leeftijd begon Michael met spelen en hij is echt een natuurtalent. Belangrijker echter is dat hij houdt van de sport. Zijn passie om mensen echt beter te maken straalt ervan af. Hij weet door zijn humor en drive mensen echt te motiveren.

Steeds meer golfers kiezen voor Pitch&Putt als uitvalsbasis voor het golf. De gezelligheid en laagdrempeligheid spreken velen aan. Niet voor niets hebben wij al ruim 130 leden en groeit onze club ieder jaar weer. Pitch&Putt is bovendien sneller en dynamischer dan het lange golf, ideaal om even tussendoor of na het werk te spelen! Op maandagavond is de clubavond en op woensdagmorgen de husselochtend. Daarnaast zijn er nog veel verschillende toernooien en competities voor spelers van elk niveau.

Kun je Pitch&Putten dan kun je ook golfen. Alleen de langere slag hoef je nog maar te leren, het moeilijkste onderdeel van het spel beheers je al!

Lesprogramma

Vanaf woensdag 3 mei om 19.00 uur worden gedurende 10 weken lang gezellige en leerzame groepslessen gegeven waarbij u spelenderwijs kennis leert maken met Pitch&Putt Golf.

De lessen starten met een stukje les van Michael en daarna wordt er onder leiding van Michael gespeeld en geoefend. Om 20.00 uur volgt het tweede stukje les en daarna wordt er weer gespeeld en geoefend. Alle facetten gaan behandeld worden: afslaan, chippen, putten en pitchen. De laatste les wordt afgesloten met een gezellig toernooi. Na 10 lessen ben je helemaal klaar om geoefend Pitch&Putter te worden, je HCP 54 te gaan halen of af te sluiten met de herinnering aan 10 prachtige zomeravonden op Bussloo.

De prijs bedraagt €99,- per persoon exclusief parkeren (€ 2,- per auto).

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar info@ppgolf.nl met daarin uw naam, adres en telefoonnummer.

Back To Top
Zoeken