Ledenactie 2 Voor De Prijs Van 1 – Pitch En Putt Golf Bussloo

Lidmaatschap Pitch&Putt: Nu van € 225,00 voor slechts € 112,50 per persoon!

Als je nu lid wordt dan betaald je voor een heel jaar slechts € 112,50 per persoon in plaats van € 225,00 per persoon (exclusief parkeerkaart).Het lidmaatschap en de korting geldt voor 1 jaar vanaf de ingangsdatum en je mag uiteraard meedoen aan alle competities en toernooien en andere clubzaken.

Abonnementsgelden

Het abonnementsgeld voor één jaar bedraagt € 225,- per persoon (of € 19,50 per maand)*.

* Materiaalhuur is inbegrepen. Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of extra voordelig in de voorverkoop via de website van Leisurelands.

Voorwaarden

  • Je mag niet eerder lid geweest zijn.
  • De actie geldt alleen voor het eerste jaar.

Pitch&Putt Golf Bussloo heeft circa 140 leden en is in 2016 tot beste Par-3 golfbaan van Nederland verkozen! De maandagavond is in de zomer de clubavond en vanaf oktober tot en met maart de zondagmorgen. Daarnaast husselen we gezellig elke woensdagmorgen. Tevens zijn er clubteam-wedstrijden, veel verschillende toernooien, mogelijkheid tot lessen bij Michael Gassner (onze pro) en veel gezelligheid en daarnaast competities. Ook mag je op de vele andere banen door het land met korting spelen en meedoen aan toernooien en competities.

Bekijk onze ledenpagina voor meer informatie!

Back To Top
Zoeken