Lidmaatschap
Pitch&Putt Bussloo

Word nu lid!

Al vanaf € 117,50 per jaar!*

Op zoek naar een leuke en ontspannende vrijetijdsbesteding? Maak kennis met Pitch&Putt Golf Bussloo!

Iedereen is welkom

Bij Pitch&Putt Bussloo hebben wij hebben circa 140 leden. Sommige leden doen aan alle activiteiten mee, sommige spelen alleen of met hun vriend(en) de 27 holes baan. Sommige spelers spelen 50 holes per dag en andere spelen gezellig 9 holes. Het belangrijkste is dat iedereen zich welkom voelt en op zijn/haar niveau kan spelen. We hebben op onze clubavond op de maandagen spelers met persoonlijke records laag in de 40 (minder dan 2 ½ slag per hole!), maar ook spelers die rondjes rond de 100 spelen. Op woensdagochtend is de altijd gezellige husselochtend.

Veel leuke toernooien

Daarnaast hebben we veel leuke toernooien zoals de matchplaycompetitie in het begin van het seizoen en de koppelcompetitie vanaf augustus. In de winter spelen de diehards lekker door op de zondagen en op Hemelvaartsdag is ons beroemde touwtjestoernooi. Daarnaast organiseren wij ieder jaar op Koningsdag ons open matchplaytoernooi. Eind oktober organiseren wij het grootste toernooi van Nederland, namelijk het Open Nederlands Koppelkampioenschap.

Een gezellige club

Doordat de club al lang bestaat zijn er veel vriendschappen ontstaan. Wij hebben veel oudere leden (vaak ook spelers die pas op latere leeftijd beginnen), maar ook veel twintigers, dertigers en veertigers.

Golfers

Veel golfers met minder tijd spelen Pitch&Putt en veel golfers die beter willen worden in hun korte spel spelen Pitch&Putt. In de eerste jaren van ons bestaan verloren wij veel spelers aan de golfsport. Tegenwoordig is het omgekeerd. Steeds meer golfers ontdekken de charme van het Pitch&Putten. De precisie, aanvallen loont, iedereen kan birdies maken, maar vooral de leuke sfeer!

Extra ledenvoordeel!

Ben je lid bij Pitch&Putt Bussloo dan mag je vrienden, familie of een introducé meenemen om een rondje Pitch&Putt te spelen voor maar €10,00 per persoon!

Het hele jaar door spelen!

Met jouw lidmaatschap ben je het hele jaar welkom! Onze openingstijden zijn:

1 april tot 1 november

  • Maandag vanaf 13.00 uur (vanaf 12.00 uur spelen)
  • Dinsdag tot en met vrijdag vanaf 11.00 uur (vanaf 10.00 uur spelen)
  • Weekenden vanaf 10.00 uur (vanaf 09.00 uur spelen)

Leden mogen daarnaast 1 uur eerder starten in de periode van mei tot en met september (de periode zonder rijp). Het clubhuis is dan nog gesloten. In verband met de greenkeeperwerkzaamheden is eerder spelen dan bovengenoemde tijden niet toegestaan. Ook in de wintermaanden is eerder spelen niet toegestaan.

1 november tot 1 april

  • Woensdag vanaf 13.00 uur
  • Zaterdag vanaf 13.00
  • Zondag vanaf 10.30 uur

+ alle dagen die wij open zijn in verband met Lasergamen, vergaderen of andere evenementen. Deze maken wij via de App kenbaar en op onze website.

Daarnaast mag je aan alle activiteiten die georganiseerd worden vanuit de club meedoen, zoals onze clubavond op maandag, de husselochtend op woensdag, de wintercompetitie en alle toernooien.

Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Steven of Bas. Je mag natuurlijk ook altijd even een e-mail sturen!

Prijzen (per persoon)

  • Lidmaatschap vanaf: € 117,50 per jaar*
  • Na het 1e jaar: € 235,00 of € 20,50 per maand

Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kun je bij ons kopen of (extra voordelig in de voorverkoop) via de website van Leisurelands.

Word nu lid!

Word nu lid en betaal voor het eerste jaar € 117,50 per persoon (dat is maar liefst 50% korting!)

Voorwaarden:
  • Het tarief van € 117,50 per persoon is alleen geldig voor het eerste jaar.
  • Je mag niet eerder lid geweest zijn.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: