Lasergame Bussloo (bij Deventer): The Next Generation!
Lasergame Bussloo - The Next Generation - Pitch en Putt Golf Bussloo

Reserveren

Wilt u reserveren? Dit kan eenvoudig online! Liever een programma op maat? Neem vrijblijvend contact op.

GRAAG VOORAF RESERVEREN

Prijzen

€ 17,50 per persoon

Voor kinderen van 5 tot 12 jaar gaat € 5,00 van de genoemde prijzen af.

  • Minimaal 8 personen
  • Minimale leeftijd is 6 jaar

Kinderfeestje organiseren?

Bezoek onze speciale kinderfeestjes-pagina!

Tip! 

Gebruik de Datumprikker om een datum met jouw groep te prikken!

Vanaf heden op Bussloo!

Op 1 oktober 2017 hebben wij aan het meer van Bussloo, tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer onze spectaculaire Lasergame geopend. Onze Lasergame bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Tevens hebben wij verschillende thema’s. Wij hebben de volgende stap gezet en hebben lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan onze Lasergame-Facebookpagina!

Durf jij de strijd aan te gaan?

Naast het gevecht tegen het andere team moet je ook strijden tegen de elementen. Er zijn lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en nog veel meer. Naast alle bekende spelvormen kun je ook als geoefende speler extra varianten kiezen zoals: last man standing, capture the flag en nog veel meer.

Uniek in Nederland!

Uniek is echter dat we de ruimte open en dicht kunnen zetten. Bij groepen boven de 16 personen worden beide ruimtes gelijkertijd gebruikt. De kleinere groepen spelen eerst The Bar en later The Jungle. Hierdoor is de ruimte kleiner waardoor er veel meer actie is voor de spelers! Groepjes vanaf 8 personen kunnen dus al enorm veel plezier hebben. Het bij elkaar zoeken van een grote groep is niet meer noodzakelijk voor een geweldige pot lasergame. Leuk is natuurlijk ook dat iedereen in twee verschillende ruimtes speelt!

Leuk als kinderfeestje, maar ook geschikt voor bedrijfsfeesten en familiefeesten!

Lasergamen Bussloo is zeer geschikt als kinderfeestje. Echter het parcours is zo spectaculair dat het ook enorm leuk is voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten.

Combineer Lasergame met een arrangement voor het perfecte uitje!

Lasergame is te combineren met één van onze vele arrangementen. Wij hebben heerlijke buffetten, waaronder een Satébuffet, Italiaans Buffet of ons Buffet Bussloo. Ook kunt u Lasergame combineren met onze heerlijke BBQ!

Nu we ook in de winter open zijn kunt u ook kiezen voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Eigenlijk maken wij het liefste uw dag op maat. U geeft uw wensen aan en wij zorgen voor uw perfecte dag.

Lasergame Bussloo in het nieuws!

Back To Top
Zoeken