Lasergame Bussloo (bij Deventer): The Next Generation!
Lasergame Bussloo - The Next Generation - Pitch en Putt Golf Bussloo

Prijzen

€ 17,50 per persoon

  • Minimaal 8 personen
  • Minimale leeftijd is 8 jaar

*** Spectaculaire openingsaanbieding voor de eerste 1.000 gasten! ***

Reserveer nu online onze Lasergame en betaal slechts € 9,99 per persoon!

Tip! 

Gebruik de Datumprikker om een datum met jouw groep te prikken!

Lasergame Bussloo in het nieuws!

Vanaf 1 oktober 2017 op Bussloo!

Op 1 oktober 2017 gaan wij aan het meer van Bussloo, tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer onze spectaculaire Lasergame openen. Onze Lasergame zal uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers bestaan met daarnaast een doolhof. Tevens gaan wij werken met verschillende thema’s. Wij zetten de volgende stap en maken lasergamen spectaculairder dan dat het ooit geweest is. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg dan onze Lasergame-Facebookpagina!

Durf jij de strijd aan te gaan?

Naast het gevecht tegen het andere team moet je ook strijden tegen de elementen. Er komen lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en nog veel meer. Naast alle bekende spelvormen kun je ook als geoefende speler extra varianten kiezen zoals: last man standing, capture the flag en nog veel meer.

Uniek in Nederland!

Uniek wordt echter dat we de ruimte open en dicht kunnen zetten. Bij groepen boven de 16 personen worden beide ruimtes gelijkertijd gebruikt. De kleinere groepen spelen eerst The Thunderdome en dan The Bar. Hierdoor is de ruimte kleiner waardoor er veel meer actie is voor de spelers! Groepjes vanaf 8 personen kunnen dus al enorm veel plezier hebben. Het bij elkaar zoeken van een grote groep is niet meer noodzakelijk voor een geweldige pot lasergame. Leuk is natuurlijk ook dat iedereen 2 verschillende ruimtes gaat spelen!

Leuk als kinderfeestje, maar ook geschikt voor bedrijfsfeesten en familiefeesten!

Lasergamen Bussloo verwacht uiteraard veel kinderfeestjes. Echter het parcours wordt zo spectaculair dat het ook enorm leuk is voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten.

Combineer Lasergame met een arrangement voor het perfecte uitje!

Lasergame is te combineren met één van onze vele arrangementen. Wij hebben heerlijke buffetten, waaronder een Satébuffet, Italiaans Buffet of ons Buffet Bussloo. Ook kunt u Lasergame combineren met onze heerlijke BBQ!

Nu we ook in de winter open zijn kunt u ook kiezen voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel. Eigenlijk maken wij het liefste uw dag op maat. U geeft uw wensen aan en wij zorgen voor uw perfecte dag.

Back To Top
Zoeken