Karaoke
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Minimaal: 15 personen

Vanaf: 1,5 uur

Combineer karaoke met een leuke activiteit en heerlijk eten!

Karaoke is hot! Wil je echt een geweldig uitje? Dan hebben wij iets héél leuks voor je! Jullie starten met een gezellige groepsactiviteit zoals Pitch&Putt, LasergameVoetgolfMinigolf USALevend Tafelvoetbal of Bubblevoetbal. Daarna gaan jullie heerlijk aan onze BBQ de Luxe,  genieten van een Hamburgermenu of Saté. En dan…is het tijd voor Karaoke! De karaokemachine gaat aan, de keeltjes worden gesmeerd en de dansschoenen mogen uit de kast. Heerlijk zingen en lachen met je familie, vrienden, team of collega’s! Al met al een gegarandeerd feest!

Geheel verzorgde Karaoke

We zullen zorgen voor een karaokeset met breed repertoire. Door middel van scherm, microfoon, lekkere drankjes van topbediening genieten jullie ultiem van jullie Karaoke partij. Klassiekers als Frank Sinatra en André Hazes mogen tijdens een goede karaoke niet ontbreken. Niet alleen klassiekers doen hun intrede, maar ook pop van nu! Dus fun voor iedereen!

Heerlijk culinair aanbod

Karaoke doe je natuurlijk niet op een lege maag. Daarom bieden we jullie een heerlijk culinair aanbod in de vorm van bijvoorbeeld een buffet. Of, in de zomermaanden een heerlijke BBQ de Luxe met vlees en vis van gildeslagerij Buurman uit Twello. Wanneer je wilt overleggen over ons culinaire aanbod, is dat geen probleem. Neem gerust contact op.

Een programma voor jullie op maat

Wij stellen graag een leuk programma met karaoke voor jullie samen. Alle wensen kunnen wij invullen. Wij hebben diverse Specials, maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement. Gaan jullie liever voor een (dag)programma op maat inclusief karaoke? We denken graag met je mee! Kortom, vraag vooral een vrijblijvende offerte aan!

De laatste jaren hebben we al diverse groepen mogen verwelkomen. Zij hadden de avond van hun leven! Voornamelijk uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar komen jullie bijvoorbeeld van verder weg? Dan zijn jullie net zoals eerdere gasten zeer welkom voor een heerlijke dagje uit met karaoke aan het mooie meer van Bussloo!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste Karaokefeestjes van Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

    Wij helpen graag!

    Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: