Karaoke
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Minimaal: 15 personen

Vanaf: 1,5 uur

Combineer karaoke met een leuke activiteit en heerlijk eten!

Wil je echt een geweldig uitje, wat dacht je van het volgende: starten met een leuke activiteit zoals Pitch&Putt, LasergameVoetgolfMinigolf USALevend Tafelvoetbal of Bubblevoetbal, daarna heerlijk aan de BBQHamburgermenu of Saté en dan de karaoke aan. Heerlijk zingen en lachen met je familie, vrienden, team of collega’s! Wat een leuk feest!

Wij verzorgen de karaoke voor jullie

Uiteraard kunnen wij zorgen voor een karaokeset met breed repertoire. Frank Sinatra en André Hazes mogen niet ontbreken. De laatste jaren hebben we al diverse groepen gehad uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen die de avond van hun leven hebben gehad met karaoke. Je ontdekt echt kwaliteiten bij mensen die je nooit had verwacht!

Een programma voor jullie op maat

Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen. Alle wensen kunnen wij invullen. Wij hebben diverse Specials, maar het is ook mogelijk om een programma samen te stellen met een ander arrangement.

Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste Karaokefeestjes van Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: