Horecamanger Gezocht – Pitch En Putt Golf Bussloo

Horecamanager gezocht!

Ben jij altijd bezig met het overtreffen van de verwachtingen van jouw gasten en jouw personeel? Heb je ervaring in de horeca? Wil je bij een superleuk en snelgroeiend bedrijf komen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat vertel je thuis over je werk?

Jij bent dé man of vrouw van Pitch&Putt Golf Bussloo. Jij zorgt ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. In eerste instantie draait het natuurlijk om onze gasten, zij moeten het naar hun zin hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat het personeel met veel plezier werkt en dat de service en kwaliteit altijd goed is.

Wat ga je echt doen?

Pitch&Putt Golf Bussloo bestaat dit jaar alweer 13 jaar. Ooit zijn wij begonnen met alleen een Pitch&Putt baan. Tegenwoordig hebben wij al 10 verschillende activiteiten, waarvan ons spectaculaire Lasergamecentrum de nieuwste is. Hierdoor kunnen wij groepen het hele jaar een leuk uitje bieden! Wij ontvangen zeer veel groepen bij ons die één of meerderde activiteiten spelen en dat combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, High Tea, Buffet of een BBQ. Daarnaast ontvangen wij zeer veel ‘losse’ gasten op ons terras, welke al twee keer in de Misset Terras Top 100 heeft gestaan.

Bij Pitch&Putt Golf Bussloo ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het terras, de bar en de keuken. Je ondersteunt op een begeleidende en positieve manier, maar zet wel duidelijke lijnen uit. Daarnaast koop je in en stel je de drank- en menukaart samen.

Resultaten zijn belangrijk, maar tevreden gasten, dat is ons hoofddoel. Een plek waar iedere gast en werknemer zich welkom voelt en terugkeert!

Wat verwachten we van je?

Jij:

  • hebt ervaring in de horeca (bij voorkeur als leidinggevende)
  • hebt een ondernemersgeest
  • hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding die je inzet om jouw collega’s te enthousiasmeren en jouw gasten te vermaken
  • bent innovatief ingesteld

Wat bieden we?

Wij:

  • verwachten veel van je dus belonen we jou ook met een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken
  • bieden je een afwisselende baan met afwisselende werktijden

Kun jij je helemaal vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie en CV naar info@ppgolf.nl en wie weet word jij straks onze horecamanager!

Back To Top
Zoeken