Golfles Apeldoorn, Deventer En Zutphen – Pitch En Putt Golf Bussloo

Nu 4 golflessen voor slechts € 60,- per persoon!

Altijd al golfles willen volgen? Krijg nu vier golflessen voor slechts € 60,- per persoon op onze Pitch&Putt baan, gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het is een prachtige 27 holes baan met alle facetten die Pitch&Putt leuk maken: glooiende greens, vijvers, struiken en veel bomen.

Pitch&Putt, de perfecte uitvalsbasis voor golfles!

Steeds meer golfers kiezen voor Pitch&Putt als uitvalsbasis voor het golfen. De gezelligheid en laagdrempeligheid spreken velen aan. Niet voor niets hebben wij al ruim 130 leden en groeit onze club ieder jaar weer. Pitch&Putt is bovendien sneller en dynamischer dan het lange golf, ideaal om even tussendoor of na het werk te spelen! Op maandagavond is de clubavond en op woensdagmorgen de husselochtend. Daarnaast zijn er nog veel verschillende toernooien en competities voor spelers van elk niveau.

Kun je Pitch&Putten dan kun je ook golfen. Alleen de langere slag hoef je nog maar te leren, het moeilijkste onderdeel van het spel beheers je al!

Maak kennis met golf en krijg 4 lessen voor slechts € 60,- per persoon! De lessen worden gegeven op de zaterdagochtend vanaf 10.00 uur. De data zijn:

  • 30 september
  • 7 oktober
  • 14 oktober
  • 21 oktober

Opgeven kan via info@ppgolf.nl.

Back To Top
Zoeken