Glowgolf Het Wilde Westen! Howdy!

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Glowgolf indoor

Naast Glowgolf outdoor speel je nu ook indoor Glowgolf op Bussloo! In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, op onze prachtige locatie vlak langs het strand. Met unieke special effects in het donker en ondersteund door blacklight heeft iedereen de leukste Glowgolf ervaring ooit!

Op de bovenverdieping van onze spiksplinternieuwe serre shined de leukste Glowgolf wereld je tegemoet. Voor nu zijn we bepaalde periodes geopend. Je kunt hiervoor reserveren per e-mail. Vermeld in je bericht je voorkeursdatum en het aantal personen waarmee je wilt komen Glowgolfen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Naar verwachting opent Glowgolf Het Wilde Westen snel haar saloondeuren helemaal. Hou onze update in de gaten voor het laatste nieuws en instructies met betrekking tot reserveren.

Glowgolf Het Wilde Westen

Onze Glowgolf area is compleet gebouwd in de stijl van het Wilde Westen. Cowboys, indianen, dynamiet, hooibalen en ook de hindernissen op de Glowgolf banen zijn volledig in thema. Beleef de spannendste avonturen in onze eigen Wilde Westen op Bussloo. Zet je hoed op, Cowboy! En speel the best match ever!

Glowgolf Kinderfeestje

Een superleuk en actief kinderfeestje! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculairder dan alle andere Glowgolf areas in Nederland. Door de costum made special effects ligt de moeilijkheidsgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kids die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Het Glowgolf kinderfeestje is heel goed te combineren met waterpret op Bussloo of bijvoorbeeld frisbeeën op de speelweide. Zo heb je in een handomdraai een middag vullend en bovendien super origineel programma! Bij al onze kinderfeestjes zit het smulpakket met spetterende afsluiter voor de jarige! Al onze kinderfeestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt pizza of patat en een een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe, met een spetterende ijsfontein voor de jarige! Liever een waterijsje? Ook mogelijk!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Glowgolf is geweldig om te doen. Maar het kan altijd leuker! Wat dacht je van een uniek en compleet verzorgd dagje uit naar ons Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Gewoon een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of een net iets actievere bedrijfsborrel? Maak dan een combi van glowgolf met bijvoorbeeld Lasergame of Pitch&Putt. Afsluiten kan met een heerlijk Hamburgermenu met een rundvlees burger van Gildeslagerij Buurman of één van onze andere arrangementen. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze specials. We denken graag met je mee, dus schroom niet om even te e-mailen of bellen!

Prijzen (per persoon)

  • Volwassenen: € 12,50
  • Kinderen tot 12 jaar: € 10,00
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis
  • Kinderfeestje (vanaf 8/9 jaar): vanaf €14,95 per kind
  • Combiknaller Kinderfeest Lasergame&Glowgolf: vanaf €19,95

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Reserveer hier online!

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: