Glowgolf! Coming Soon!

Minimaal: 1 persoon

Vanaf: 1,5 uur

Glowgolf indoor

Naast Glowgolf outdoor speel je binnenkort ook indoor Glowgolf op Bussloo! In de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen, op onze prachtige locatie vlak langs het strand. Met unieke special effects in het donker en ondersteunt door blacklight heeft iedereen de leukste Glowgolf ervaring ooit!

As we speak wordt er druk gebouwd aan onze indoor variant van het Glowgolf spel. Op de bovenverdieping van onze spiksplinternieuwe serre shined de leukste Glowgolf wereld je straks tegemoet. Naar verwachting opent Glowgolf Het Wilde Westen snel haar saloondeuren!

Glowgolf Het Wilde Westen

Onze Glowgolf area wordt compleet gebouwd in de stijl van het Wilde Westen. Cowboys, indianen, dynamiet, hooibalen en ook de hindernissen op de Glowgolf banen zijn volledig in thema. Beleef de spannendste avonturen in onze eigen Wilde Westen op Bussloo. Zet je hoed op Cowboy en speel the best match ever!

Glowgolf Kinderfeestje

Een superleuk en actief kinderfeestje! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculairder dan alle andere Glowgolf areas in Nederland. Door de costum made special effects ligt de moeilijkheidgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kids die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 7/8 jaar.

Het Glowgolf kinderfeestje is heel goed te combineren met waterpret op Bussloo of bijvoorbeeld frisbeeën op de speelweide. Zo heb je in een handomdraai een middag vullend en bovendien super origineel programma! Bij al onze kinderfeestjes zit het smulpakket met spetterende afsluiter voor de jarige! Al onze kinderfeestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt pizza of patat en een een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en heerlijk schepijs toe, met een spetterende ijsfontein voor de jarige! Liever een waterijsje? Ook mogelijk!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Glowgolf is geweldig om te doen. Maar het kan altijd leuker! Wat dacht je van een uniek en compleet verzorgd dagje uit naar ons Multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Gewoon een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Of ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Of een net iets actievere bedrijfsborrel? Maak dan een combi van glowgolf met bijvoorbeeld Lasergame of Pitch&Putt. Afsluiten kan met een heerlijke BBQ de Luxe in samenwerking met Gildeslagerij Buurman of één van onze andere arrangementen. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze specials. We denken graag met je mee, dus schroom niet om even te e-mailen of bellen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Prijzen (per persoon)

  • Volwassenen: € 10,00
  • Kinderen tot 12 jaar: € 8,50
  • Kinderen t/m 4 jaar: gratis
  • Kinderfeestje (vanaf 7/8 jaar): vanaf €13,95 per kind

GASTENLIJST: 25% KORTING

Zet jezelf op de gastenlijst en geniet als eerste van Glowgolf Het Wilde Westen met 25% korting! Stuur een bericht naar info@ppgolf.nl o.v.v. Gastenlijst Glowgolf. Je hoort dan als 1e de officiële openingsdatum en krijgt direct de gelegenheid om te reserveren met deze eenmalige en exclusieve korting! Let op: Deze actie geldt niet voor kinderfeestjes.

Ja, ik wil graag meer informatie:


    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: