Familiefeest

Familiefeest - Pitch en Putt Golf Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

De leukste familiefeesten van Midden en Oost Nederland!

Pitch&Pitch Bussloo is de perfecte plaats voor de leuke familiefeesten! Niet alleen liggen wij centraal, 45 minuten rijden van Amsterdam en Den Bosch en 25 minuten rijden van Zwolle, de ligging aan het meer van Bussloo is uniek!

Hoe ziet een geslaagd familiefeest eruit?

U wilt natuurlijk dat alles goed geregeld is voor uw familiefeest. Hier helpen wij u graag bij! Eigenlijk is bij ons van alles mogelijk, maar de meeste families ontvangen wij met koffie/thee met appelgebak met slagroom, een heerlijk moment om even bij te praten.

Daarna gaat u gezellig een leuke activiteit doen. We hebben veel keuze. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is nog steeds de populairste activiteit, maar ook Minigolf USA is bijvoorbeeld erg leuk! Minigolf USA is geschikt voor alle leeftijden. Echter steeds meer families kiezen ook voor het spectaculaire Levend Tafelvoetbal. Nieuw zijn onze Elektrische Steps!

Genieten van een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo op één van de mooiste terrassen van Nederland

Na de activiteit kunt u heerlijk genieten op ons mooie terras welke zelfs tot de 100 mooiste terrassen van Nederland behoort. Neem vooral een voetbal, frisbee en/of zwemkleding mee zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de ligweide en/of kunnen zwemmen. De volwassenen kunnen ongestoord genieten van een drankje.

Sluit de dag af met heerlijk eten!

Maak uw familiefeest compleet door de dag af te sluiten met één van onze heerlijke BBQ's of buffetten. Vooral onze BBQ's van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is wereldberoemd, maar uiteraard kunt u ook kiezen voor ons heerlijke Satébuffet!

Uw familiefeest geheel op maat

Uiteraard zijn dit maar voorbeelden, het liefst helpen wij mee om uw familiefeest samen met u in te vullen. Uiteraard houden we rekening met uw wensen, zoals uw beschikbare tijd, uw budget, de leeftijden van uw familieleden en eventuele dieetwensen.

Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste familiefeesten!

Back To Top
Zoeken