Familiefeest
Voor het leukste familiefeest!

Minimaal: 5 personen

Vanaf: 1,5 uur

De leukste familiefeesten van Midden en Oost Nederland!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Pitch Bussloo is de perfecte locatie voor de leukste familiefeesten! Niet alleen liggen wij centraal, 45 minuten rijden van Amsterdam en Den Bosch en 25 minuten rijden van Zwolle, de ligging aan het meer van Bussloo is uniek!

Hoe ziet een geslaagd familiefeest eruit?

Jullie willen natuurlijk dat alles goed geregeld is voor het familiefeest. Hier helpen wij je graag bij! Eigenlijk is bij ons van alles mogelijk, maar de meeste families ontvangen wij met koffie/thee met appelgebak met slagroom, een heerlijk moment om even bij te praten.

Daarna gaat u gezellig een leuke activiteit doen. Met meer dan 15! in en outdoor activiteiten hebben we veel keuze. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is naast onze Lasergame nog steeds de populairste activiteit, maar ook Minigolf USA is bijvoorbeeld erg leuk! Minigolf USA is geschikt voor alle leeftijden. Echter steeds meer families kiezen ook voor het spectaculaire Levend Tafelvoetbal. Supergaaf zijn onze Elektrische Steps!

Genieten van een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo op één van de mooiste terrassen van Nederland

Na de activiteit kunnen jullie heerlijk genieten op ons mooie terras. Neem vooral een voetbal, frisbee en/of zwemkleding mee zodat de kinderen zich kunnen uitleven op de ligweide en/of kunnen zwemmen. De volwassenen kunnen ongestoord genieten van een drankje.

Sluit de dag af met heerlijk eten!

Maak het familiefeest compleet door de dag af te sluiten met onze heerlijke BBQ de Luxe of buffetten. Vooral onze BBQ van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is wereldberoemd, maar uiteraard kun je ook kiezen voor ons heerlijke Satébuffet!

Jullie familiefeest geheel op maat

Uiteraard zijn dit maar voorbeelden, het liefst helpen wij mee om jullie familiefeest samen met in te vullen. Uiteraard houden we rekening met wensen, zoals uw beschikbare tijd, het budget, de leeftijden van de familieleden en eventuele dieetwensen.

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor de leukste familiefeesten!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

    Wij helpen graag!

    Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Busloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: