Familie-uitje Gelderland
Voor het leukste uitje!

Minimaal: 5 personen

Vanaf: 1,5 uur

Centraal geleden in Gelderland

Centraal in Gelderland, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, nabij de kruising A1-A50, ligt de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan van Bussloo, het adres voor een familie-uitje!

Voor een leuk en gezellig familie-uitje

Ook vanuit Arnhem en Amersfoort is Bussloo maar een half uurtje rijden. Vanaf het terras heb je een schitterend uitzicht over het meer van Bussloo. Veel families kiezen voor hun feestje de prachtige baan van Bussloo. Ideaal is de ligweide voor het clubhuis. Tussen de activiteiten en het eten door kunnen de kinderen heerlijk voetballen en uitrazen op het strand, terwijl de volwassen gezellig kunnen bijpraten.

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Naast Pitch&Putt kun je op Bussloo ook terecht voor Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, Bubblevoetbal en Voetpool spelen. Daarnaast kun je een Elektrische Step huren en Klootschieten.

Combineer onze activiteit(en) met een heerlijke LunchSatébuffetHamburgermenu of met onze beroemde BBQ. Het liefst maken wij op basis van uw wensen en het beschikbare budget een programma voor u op maat. Ook is het mogelijk dat kleine kinderen een ander programma volgen dan de volwassen, maar wel weer gelijk terug zijn op het terras voor een hapje en drankje.

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: