Familie-uitje Gelderland

Familie-uitje Gelderland - Pitch en Putt Golf Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Centraal geleden in Gelderland

Centraal in Gelderland, tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, nabij de kruising A1-A50, ligt de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan van Bussloo, het adres voor een familie-uitje!

Voor een leuk en gezellig familie-uitje

Ook vanuit Arnhem en Amersfoort is Bussloo maar een half uurtje rijden. Vanaf het terras (Misset top 100) heb je uitzicht over het meer van Bussloo. Veel families kiezen voor hun feestje de prachtige baan van Bussloo, nabij de kruising A1-A50. Ideaal is de ligweide voor het clubhuis. Tussen de activiteiten en het eten door kunnen de kinderen heerlijk voetballen en uitrazen op het strand, terwijl de volwassen gezellig kunnen bijpraten.

Leuke activiteiten en heerlijk eten

Naast Pitch&Putt kun je op Bussloo ook terecht voor Voetgolf, Minigolf USA, Levend Tafelvoetbal, VoetpoolKlootschieten, Biljartgolf en Zorbvoetbal (bubbelvoetbal). Nieuw zijn onze Elektrische Steps!

Combineer onze activiteit(en) met een heerlijke Lunch, Satébuffet, Hamburgermenu of met een van onze beroemde BBQ's. Het liefst maken wij op basis van uw wensen en het beschikbare budget een programma voor u op maat. Ook is het mogelijk dat kleine kinderen een ander programma volgen dan de volwassen, maar wel weer gelijk terug zijn op het terras voor een hapje en drankje.

Back To Top
Zoeken