Elektrische step

Elektrische Steps 2 - Pitch en Putt Golf Bussloo

Prijzen (minimum leeftijd 16 jaar)

  • 1,5 uur steptocht Bussloo en omgeving € 20,00 per persoon
  • Andere programma's op aanvraag

COMBINATIEVOORDEEL

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

De nieuwste en hipste manier van verplaatsen! Kent u de segways, veel te moeilijk om op te rijden en veel te gevaarlijk. Een solex is prachtig, maar storingsgevoelig en ouderwets. De elektrische step biedt de uitkomst!

Geniet van je vrijheid

Onze steps rijden maar liefst 25 kilometer per uur. De steps sturen met akelige precisie en iedereen kan deze gebruiken na een uitleg van 10 seconden! De vrijheid die je voelt terwijl je de meest prachtige routes kunt afleggen is ongeëvenaard.

Ontdek de schitterende omgeving van Bussloo

Vanaf Bussloo hebben wij een aantal prachtige routes uitgezet. Een paar routes zijn een uurtje weg, bijvoorbeeld langs de IJssel en via de bossen weer terug naar Bussloo. Ook hebben wij een aantal routes uitgezet via heerlijke restaurants, waaronder met Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. Een mogelijk programma zou bijvoorbeeld kunnen zijn: om 11.00 uur de steps bij ons ophalen, dan een uurtje rijden, vervolgens heerlijk lunchen en dan weer een uurtje terug naar Bussloo.

Maak een mooie stadstocht door Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Elektrische Step 1 - Pitch en Putt Golf Bussloo

Ook kunnen wij een aantal prachtige stadsrondritten aanbieden. Door het centrum van Apeldoorn, Zutphen of Deventer. U ziet alle mooie plekken van deze steden! Wij hebben nu nog 10 steps, er komen er meer aan. Bent u met een grotere groep dan is het ook mogelijk de steptocht te combineren met Pitch&Putt, Voetgolf of Minigolf USA. Graag draaien wij samen met u een leuk programma in elkaar.

Back To Top
Zoeken