Multi-activiteitencentrum

Pitch & Putt Golf Bussloo

Ingang 1 – Recreatiegebied Bussloo (Leisurelands)

Adres: Withagenweg 17 in Wilp (geen postadres)

Telefoon: 0571 – 26 12 12

E-mail: info@ppgolf.nl

Kom je naar ons met de auto? Bekijk van te voren de routebeschrijving!

Routebeschrijving

Speciale Openingstijden

  • Pasen (12&13 april): Geopend vanaf 10.00 uur.
  • Pinksteren (31 mei&1 juni): Geopend vanaf 10.00 uur.

BELANGRIJK NIEUWS M.B.T. COVID-19

Wij nemen geen nieuwe reserveringen aan voor de komende periode. We zijn gesloten voor activiteiten, maar wel bereikbaar via e-mail en telefoon. Reeds geboekte groepen worden benaderd en geven we de mogelijkheid om de boeking door te laten gaan of te verzetten naar een latere datum. Lees hier het hele bericht met nog meer relevante informatie. Vragen? Neem gerust contact op!

Onze

openingstijden

* Wil je na 18.30 uur langskomen voor een activiteit, dan graag reserveren.

Contactformulier

Heb je een vraag of hulp nodig bij het reserveren? Neem dan telefonisch contact op via 0571 – 26 12 12 of vul onderstaand formulier in:


Locatie / routebeschrijving

Wij zijn gevestigd op Recreatiegebied Bussloo (onderdeel van Leisurelands), gelegen tussen Thermen Bussloo en Attero (voorheen VAR). Je kunt direct naast ons houten clubgebouw parkeren op het parkeerterrein van Leisurelands.

Het parkeerterein is te bereiken via de Withagenweg, ingang 1. Nadat je door de slagbomen bent gereden, ga je op de kruising rechtsaf en vervolgens direct weer linksaf.

Je kunt gratis parkeren bij ons, indien je een activiteit bij ons geboekt hebt. Je ontvangt na afloop een uitrijkaart van ons die de hele dag nog geldig is.