Bedrijfsuitje organiseren?
Stop met zoeken!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes, onze specialiteit!

Wij werken eigenlijk heel makkelijk, geef aan wat uw wensen zijn, hoe lang het bedrijfsuitje mag duren en eventueel uw budget en wij maken graag een programma op maat voor u. Naast het populaire Pitch&Putt hebben wij nog veel meer leuke activiteiten waaronder: LasergameMinigolf USABubblevoetbalVoetgolf, het overdekte Levend Tafelvoetbal en Glow in the Dark Biljartgolf. Supergaaf zijn onze Elektrische Steps!

Er kunnen uiteraard ook meerdere activiteiten gespeeld worden. Ook hebben wij vele leuke arrangementen. Combineer onze activiteit(en) met onze Luxe Lunch, met onze heerlijke BBQ, met ons Satébuffet of met ons Hamburgermenu.

Complete dagprogramma’s mogelijk

Het meest gekozen arrangement blijft: ontvangst met koffie of thee en appelgebak met slagroom, 18 holes Pitch&Putt en ter afsluiting onze heerlijke BBQ de Luxe. Iedereen vindt dit leuk, gezellig en lekker! Jullie zijn ongeveer 2,5 uur aan het spelen en na onze korte uitleg met een glimlach leert iedereen het. Tijdens de ronde is er genoeg tijd om gezellig met de mensen in je groepje bezig te zijn, maar ook met de andere groepjes heb je genoeg contact. Je ziet hun successen en zeker de blunders. Na afloop kunnen jullie lekker op ons prachtige overdekte en verwarmde terras BBQ-en en nagenieten.

Combineer een leuke activiteit met een vergadering

Het is echter ook mogelijk om eerst te starten met een vergadering of presentatie. Wij hebben een mooie en zeer betaalbare conferentieruimte welke van alle gemakken is voorzien. Steeds meer groepen kiezen ook voor combinatiearrangementen voor hun bedrijfsuitje, teambuilding of teamuitje . Wij sturen vooraf een keuzeformulier op en de collega’s kiezen twee activiteiten uit. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en een bitterbal. Heel veel sportief plezier en in te vullen zoals u dat wilt.

Voor ieder budget een geschikt uitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop zijn er al vanaf € 40,00 per persoon. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak uw feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke enzovoort. Alles is bespreekbaar.

Voor het leukste bedrijfsuitje kom je naar Bussloo!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: