Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje - Pitch en Putt Golf Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bedrijfsuitjes en teambuildinguitjes, onze specialiteit!

Wij werken eigenlijk heel makkelijk, geef aan wat uw wensen zijn, hoe lang het bedrijfsuitje mag duren en eventueel uw budget en wij maken graag een programma op maat voor u. Naast het populaire Pitch&Putt hebben wij nog veel meer leuke activiteiten waaronder Minigolf USA, BubblevoetbalVoetgolf, het overdekte Levend Tafelvoetbal en Glow in the Dark Biljartgolf. Nieuw zijn onze Elektrische Steps!

Er kunnen uiteraard ook meerdere activiteiten gespeeld worden. Ook hebben wij vele leuke arrangementen. Combineer onze activiteit(en) met onze Luxe Lunch, met onze heerlijke BBQ of met ons Satébuffet of ons Hamburgermenu

Complete dagprogramma's mogelijk

Het meest gekozen arrangement blijft: ontvangst met koffie of thee met appelgebak en slagroom, 18 holes Pitch&Putt en ter afsluiting onze heerlijke BBQ de Luxe of BBQ Surf&Turf. Iedereen vindt dit leuk, gezellig en lekker! Jullie zijn ruim 2 uur aan het spelen en na onze korte uitleg met een glimlach leert iedereen het. Tijdens de ronde is er genoeg tijd om gezellig met de mensen in je groepje bezig te zijn, maar ook met de andere groepjes heb je genoeg contact. Je ziet hun successen en zeker de blunders. Na afloop lekker op ons prachtige overdekte en verwarmde terras BBQ-en en nagenieten.

Wij helpen graag met de organisatie!

Bel ons vandaag nog voor de mogelijkheden!

Combineer een leuke activiteit met een vergadering

Het is echter ook mogelijk om eerst te starten met een vergadering of presentatie. Wij hebben een mooie en zeer betaalbare conferentieruimte welke van alle gemakken is voorzien. Steeds meer groepen kiezen ook voor combinatiearrangementen voor hun bedrijfsuitje, teambuilding of teamuitje . Wij sturen vooraf een keuzeformulier op en de collega’s kiezen twee activiteiten uit. Tussendoor komt de groep weer samen voor een drankje en een bitterbal. Heel veel sportief plezier en in te vullen zoals u dat wilt. 

Voor ieder budget een geschikt uitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop zijn er al vanaf € 36,50 per persoon. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in.  Maak uw feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke enzovoort. Alles is bespreekbaar. 

Back To Top
Zoeken