Bedrijfsuitje Zutphen
Kom naar Bussloo!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Steeds meer bedrijfsuitjes komen uit Zutphen en Warnsveld

Uit Zutphen hadden we de eerst jaren nog niet zoveel bedrijfsuitjes en personeelsuitjes, maar gelukkig de laatste jaren steeds meer. Zutphen en Warnsveld liggen op 15 minuten rijden van Pitch&Putt Bussloo, eenvoudig de Zutphenseweg afrijden en bij de derde rotonde rechts en na een kilometer weer rechts.

Centraal, direct aan de A1 en de A50

Het mooie van Pitch&Putt is dat het echt gelegen is midden tussen Apeldoorn, Zutphen en Deventer, midden in de Stedendriehoek. Het mooie Zutphen is echt de poort van de Achterhoek, een artistieke stad met veel kunstenaars. Gelukkig voor ons daarnaast ook nog veel bedrijvigheid!

Voor ieder budget een geschikt uitje

Bedrijfsuitjes inclusief lekker eten na afloop zijn er al vanaf € 40,00 per persoon. De duur van het programma kan een paar uur zijn tot dagvullend. Ook aparte wensen vullen wij graag in. Maak uw feest compleet met Live muziek, een DJ, Karaoke enzovoort. Alles is bespreekbaar.

Voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Zutphen kom je naar Bussloo!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: