Bedrijfsuitje Stedendriehoek

Bedrijfsuitje Stedendriehoek - Pitch&Putt Golf Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

Bedrijfsuitje Stedendriehoek: leuke uitjes voor iedereen!

Pitch&Putt Bussloo ligt op een kwartiertje rijden van zowel Apeldoorn, Deventer en Zutphen, midden in de Stedendriehoek.

Pitch&Putt Golf Bussloo, al 10 jaar een begrip in de Stedendriehoek

Al ruim 10 jaar kiezen veel bedrijven maar ook personeelsverenigingen voor Pitch en Putt Bussloo. In 10 jaar tijd hebben wij al vele bedrijven mogen ontvangen. De aandacht voor de gast staat bij ons centraal, het ontzorgen zoals dat zo mooi heet. Wij denken graag mee en maken graag een uitje voor u op maat. Wij houden vanzelfsprekend rekening met dieetwensen, de lengte en invulling van het programma, de beheersing van het budget en nog veel meer details.

Bedrijfsuitjes voor zowel jong als oud

Bedrijven kiezen tegenwoordig niet alleen meer voor Pitch&Putt, maar ook voor het spannende Minigolf USA, het uitdagende Voetgolf, het hilarische Levend Tafelvoetbal, het spectaculaire Bubblevoetbal (Zorbvoetbal), het relaxte Klootschieten of het innovatieve (Glow in the Dark) Biljartgolf. Onze BBQ in samenwerking met Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is beroemd, maar ook groepen met een wat kleiner budget of andere wensen kunnen wij prima bedienen door middel van een heerlijke lunch, bittergarnituur of een ander buffet.

Wij hebben veel verschillende mogelijkheden. Kies voor een Special of neem contact met ons op en wij helpen graag mee om er een fantastisch uitje van te maken voor u en uw collega’s.

Pitch&Putt Bussloo: Het leukste bedrijfsuitje voor Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Back To Top
Zoeken