Bedrijfsuitje Apeldoorn
Kom naar Bussloo!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Veel bedrijfsuitjes komen uit Apeldoorn!

De meeste groepen met bedrijfsuitjes en personeelsuitjes komen bij ons uit Apeldoorn. Pitch&Putt Bussloo is gevestigd aan de Apeldoornse kant van Bussloo, onze locatie is slechts 10 minuten rijden vanuit het centrum en 5 minuten rijden vanuit De Maten. Maar ook vanuit Apeldoorn West en Noord zijn we binnen een kwartiertje te bereiken omdat we vlakbij het kruispunt in de buurt bij Apeldoorn bij de afslag van de A1 en de A50 liggen.

Bedrijfsuitje Apeldoorn, vele bedrijven gingen u voor

In de afgelopen 12 jaar hebben wij voor veel bedrijven uit Apeldoorn al diverse bedrijfsuitjes mogen verzorgen en veel van deze bedrijven zijn nu vaste klant geworden bij ons zoals: Monuta, Centraal Beheer, Sandd, Belastingdienst, UWV, Imagebuilders en nog veel meer. Al deze bedrijven hebben kunnen genieten van het brede aanbod wat wij aan bedrijfsuitjes in Apeldoorn kunnen bieden. Hierdoor hebben wij een aantal standaard bedrijfsuitjes samengesteld maar kunnen wij ook bedrijfsuitjes op maat samenstellen voor u.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

De mogelijke activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn zijn heel veelzijdig en zelf samen te stellen of wij kunnen u daarin compleet ontzorgen. Wij hebben veel verschillende activiteiten waaronder: Pitch&Putt GolfMinigolf USAVoetgolfLevend Tafelvoetbal (tevens geschikt als slecht weer alternatief), BubblevoetbalElektrische Steps en sinds oktober 2017 hebben wij het meest spectaculaire uitje in de buurt van Apeldoorn: Lasergame: The Next Generation!

Speel Lasergame op een unieke locatie in de buurt van Apeldoorn: het ideale uitje tijdens de wintermaanden!

Sinds 1 oktober 2017 hebben onze spectaculaire Lasergame: The Next Generation geopend, tevens het ideale uitje voor de wintermaanden! Wij hebben maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast twee gave doolhoven. Door de vele Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is. Doordat deze activiteit absoluut uniek is hebben wij in veel kranten gestaan en zijn we ook op diverse radiostations te horen geweest.

Combineer onze leuke activiteiten met heerlijk eten!

Combineer onze activiteiten met de heerlijkste buffetten, waaronder ons SatébuffetItaliaans Buffet of ons Buffet Bussloo. Ook hebben wij een heerlijke BBQ!

Bekijk onze Specials voor onze meest populaire arrangementen!

Pitch en Putt Bussloo: voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Apeldoorn!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: