Bedrijfsuitje Apeldoorn:
Kom naar Bussloo!

Minimaal: 6 personen

Vanaf: 1,5 uur

Veel bedrijfsuitjes komen uit Apeldoorn!

Een bedrijfsuitje of persooneelsuitje organiseer je in de prachtige omgeving van Apeldoorn. Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo is gevestigd aan de Apeldoornse kant van Bussloo, onze locatie is slechts 10 minuten rijden vanuit het centrum en 5 minuten rijden vanuit De Maten. Maar ook vanuit Apeldoorn West en Noord zijn we binnen een kwartiertje te bereiken omdat we vlakbij het kruispunt in de buurt bij Apeldoorn bij de afslag van de A1 en de A50 liggen.

Bedrijfsuitje Apeldoorn, vele bedrijven gingen je voor

In de afgelopen 15 jaar hebben wij voor veel bedrijven uit Apeldoorn al diverse bedrijfsuitjes mogen verzorgen en veel van deze bedrijven zijn nu vaste klant geworden bij ons zoals: Monuta, Centraal Beheer, Sandd, Belastingdienst, UWV, Imagebuilders en nog veel meer. Al deze bedrijven hebben kunnen genieten van het brede aanbod wat wij aan bedrijfsuitjes in Apeldoorn kunnen bieden. Hierdoor hebben wij een aantal standaard bedrijfsuitjes samengesteld maar kunnen wij ook bedrijfsuitjes op maat samenstellen voor jullie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie uitje?

Wij stellen graag op basis van jullie wensen, beschikbare tijd en het budget een leuk programma samen.

De mogelijke activiteiten en arrangementen voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn zijn zeer veelzijdig en zelf samen te stellen of wij kunnen de groep daarin compleet ontzorgen. Tegenwoordig bieden we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten aan waaronder: Pitch&Putt GolfMinigolf USAVoetgolfLevend Tafelvoetbal, BubblevoetbalElektrische Steps, E-choppers, Glowgolf en Lasergame: The Next Generation! Voor grote groepen is de (City) Escape Game een echte aanrader! Geniet in 2021 van onze nieuwste groepsactiviteit: Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes!

Speel Lasergame op een unieke locatie in de buurt van Apeldoorn: het ideale uitje tijdens de wintermaanden!

Lasergame: The Next Generation is één van onze ideale activiteiten voor de wintermaanden! Wij hebben maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast twee gave doolhoven. Door de vele Special Effects hebben we de volgende stap gezet en lasergamen spectaculairder gemaakt dan ooit! Lasergamen is ook mogelijk op een door jullie zelf gekozen locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Combineer onze leuke activiteiten met heerlijk eten!

Combineer onze activiteiten met de heerlijkste buffetten, waaronder ons Satébuffet of speciaal voor de donker dagen: Het Winterbuffet. Ook bieden wij een heerlijke BBQ de Luxe met vlees en vis van Gildeslagerij Buurman te Twello!

Bekijk onze Specials voor onze meest populaire arrangementen!

Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo: voor het leukste bedrijfsuitje in de buurt van Apeldoorn!

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

    Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):

    Wij helpen graag!

    Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

    Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

    Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: