Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Pitch en Putt Golf Bussloo

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw uitje?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, uw beschikbare tijd en uw budget een leuk programma samen.

De mogelijke activiteiten voor een bedrijfsuitje in Apeldoorn zijn heel veelzijdig en zelf samen te stellen of wij kunnen u daarin compleet ontzorgen. Wilt u het uitje beginnen met een of meerdere potjes minigolf, Pitch en Putt, voetgolf, biljartgolf of levend tafelvoetbal? Na deze activiteiten kunt u de rest van de dag voortzetten met bijvoorbeeld een special, luxe lunch, buffet, high tea of een hamburgermenu. Of ga voor een potje in onze nieuwe lasergame die o.a gemaakt is van 400m² aan ondergrondse zeecontainers voor de spannendste ervaring.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!

De meeste bedrijfsuitjes en personeelsuitjes komen bij ons uit Apeldoorn. Pitch&Putt Bussloo is gevestigd aan de Apeldoornse kant van Bussloo, onze locatie is slechts 10 minuten rijden vanuit het centrum en 5 minuten rijden vanuit De Maten. Maar ook vanuit Apeldoorn West en Noord zijn we binnen een kwartiertje te bereiken omdat we vlakbij het kruispunt in de buurt bij Apeldoorn bij de afslag van de A1 en de A50 liggen.

Vele bedrijfsuitjes uit Apeldoorn gingen u voor

In de afgelopen 10 jaar hebben wij voor veel bedrijven uit Apeldoorn al diverse bedrijfsuitjes mogen verzorgen en veel van deze bedrijven zijn nu vaste klant geworden bij ons zoals: Monuta, Centraal Beheer, Sandd, Belastingdienst, UWV, Imagebuilders en nog veel meer. Al deze bedrijven hebben kunnen genieten van het brede aanbod wat wij aan bedrijfsuitjes in Apeldoorn kunnen bieden. Hierdoor hebben wij een aantal standaard bedrijfsuitjes samengesteld maar kunnen wij ook bedrijfsuitjes op maat samenstellen voor u.

Back To Top
Zoeken