Winterbuffet

Minimaal: 15 personen

Duur: 2,5 uur

Een Winterbuffet als afsluiter van een uitje in de herfst- en wintermaanden is een echte aanrader. Heerlijk genietend in ons warme restaurant met uitzicht over het mooie meer van Bussloo is een unieke ervaring. Tijdens mildere dagen ontspannen op ons overdekte, verwarmde terras behoort ook tot de mogelijkheden. Het winterbuffet is te boeken van oktober tot april.

Warme soep en ambachtelijke braadstukken

We serveren de groep een heerlijke warme, winterse soep met stokbrood en ailoli als voorgerecht. Daarop volgen twee ambachtelijk bereide braadstukken (één van varken en één van rund) afkomstig van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis uit Twello.  De braadstukken worden vergezeld met een winterse salade, patat, aardappelwedges en diverse sauzen. Als nagerecht serveren wij een heerlijk warm chocoladetaartje met rood fruit.

Dieetwensen

We houden uiteraard rekening met dieetwensen. Ook vegetariërs kunnen wij voorzien van een passend alternatief. Laat ons het gerust weten!

Combineer met elk gewenst programma!

Het Winterbuffet kan in elk programma toegevoegd worden. Bijvoorbeeld een dagprogramma met Lasergame: The Next Generation en onze spannende Escape Rooms. Tip voor deze winter: Onze allernieuwste toevoeging en te boeken vanaf eind dit jaar: Oud Hollandse spelletjes in een nieuw jasje! Uniek, spectaculair en uitdagend! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een programma in combinatie met onze BBQ de Luxe / Winterbuffet?

Neem dan telefonisch contact op via:
0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend
een offerte aan!

Dit zeggen onze gasten over Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: