Hof van Bussloo
Menu Pampus

Minimaal: 4 personen

Vanaf: 4 uur

Recreatiegebied Bussloo: voor een gezellig dagje uit!

Wat is er leuker dan genieten van het prachtige recreatiegebied Bussloo, gelegen midden in de Stedendriehoek ApeldoornDeventer en Zutphen. Een gebied waar voldoende te beleven is voor zowel jong als oud! Je kunt er niet alleen heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen, het is een gebied waar je de hele dag heerlijk kunt vertoeven. Wij denken graag met je mee om er een gezellig dagje uit van te maken. Wat te denken van bijvoorbeeld een gezellig rondje Pitch&Putt? Of het altijd leuke Minigolf USA? Daarna vertrekken jullie naar het Hof van Bussloo voor een heerlijk uitgebreid diner.

Een leuke activiteit voor iedereen: Pitch&Putt of Minigolf USA

Bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo hebben wij veel verschillende leuke activiteiten. Start de dag met een heerlijk kopje koffie of thee en appelgebak met slagroom. Geniet van de mooie natuur en kom even heerlijk tot rust. Daarna starten jullie met de activiteit. Pitch&Putt, het golfspel voor iedereen, is onze meest populaire activiteit. Iedereen kan en mag na een korte instructie Pitch&Putt spelen. Minigolf USA lijkt op midgetgolf, alleen zijn onze banen ruimer van opzet en veel uitdagender aangelegd; leuk voor zowel kinderen als volwassenen!

Hof van Bussloo: Menu Pampus

Na afloop van de activiteit kunnen jullie nog even heerlijk genieten op ons Misset Top 100-terras. Daarna vertrekken jullie naar het Hof van Bussloo. Restaurant Hof van Bussloo is sinds 2003 gevestigd  in ‘Boerderij de Breuninkhof’. Het restaurant staat voor het ultieme ‘huiskamergevoel’. Bij het Hof van Bussloo genieten jullie van Menu Pampus.

Samenstelling Menu Pampus

Bij het Menu Pampus heeft u de keuze uit:

* Voorgerecht *

Soep van de chef

Tomatensoep

Deventer Stadsmosterdsoep met spekjes

Hoofdgerecht *

Roodbaarsfilet met venkelsaus

Spareribs geserveerd met knoflooksaus

Schnitzel met champignonroomsaus

* Dessert *

3 bolletjes ijs

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten, verse groente en gemengde salade. Bij bovenstaand menu kun je het dessert (tegen meerprijs) vervangen door een grand dessert. Dit menu is (tegen meerprijs) uit te breiden met een verfrissende spoom.

Prijzen (per persoon)

Op aanvraag

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Selecteer hieronder de gewenste activiteit(en) en arrangement(en):


Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: