BBQ de Luxe
Een variatie van vlees en vis!

Minimaal: 10 personen

Duur: 2,5 uur

Barbequen is een super gezellige afsluiting van een uitje. Wij bieden onze BBQ de Luxe aan voor groepen vanaf 10 personen. Met onze BBQ scoren wij al jaren ruim boven de 8 in onze enquêtes. Barbequen is heel gezellig, de mensen husselen gezellig door elkaar. De meeste groepen eten buiten bij ons. Lekker in de zon of op ons overdekte en verwarmde terras. Gemiddeld duurt de BBQ ongeveer 2,5 uur.

Vlees en vis van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis

Onze barbeque bestaat uit 250 gram heerlijk vlees en 100 gram vis. Wij hebben een zeer gevarieerde BBQ met minimaal 10 verschillende soorten vlees en bij grote groepen zelfs nog veel meer. Onze BBQ wordt in een speciale mix samengesteld door Gildeslager Buurman Vleesch & Vis uit Twello. Zij leveren ook onze verse salades. Daarnaast maken wij onze BBQ compleet door er heerlijk vers stokbrood met kruidenboter bij te serveren, patat, aardappelwedges en diverse sauzen.

Winter BBQ

In de periode van oktober tot april serveren wij naast onze BBQ de Luxe een heerlijke Winter BBQ. Onze Winter BBQ bestaat uit stokbrood met kruidenboter en een heerlijke winterse soep als voorgerecht. Het hoofdgerecht bestaat uit twee braadstukken (een van varken en een van rund) van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello, een mix van visspiesen (eveneens van de gildeslager), winterse salade, patat, aardappelwedges en diverse sauzen. Combineer onze Winter BBQ met Lasergame: The Next Generation voor een spectaculair najaarsuitje!

Dieetwensen

Indien er dieetwensen zijn dan kunnen wij daar prima op inspelen! Heeft u liever een BBQ met alleen vlees, zijn er vegetariërs of andere dieetwensen? Laat het ons weten, wij zullen zorgen voor een passend alternatief!

Met ieder gewenst programma te combineren!

Onze BBQ’s kunnen aan ieder programma toegevoegd worden. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een programma in combinatie met onze BBQ de Luxe / Winter BBQ?

Neem dan telefonisch contact op via:
0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend
een offerte aan!

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: