Levend Tafelvoetbal
Echt hilarisch!

Minimaal: 14 personen

Duur: 1,5 uur

Sinds april 2013 is onze unieke Levend Tafelvoetbal geopend. Ons Levend Tafelvoetbal is overdekt en voorzien van verlichting en hierdoor mede hét perfecte alternatief bij slecht weer! De groepen vinden het geweldig om te doen. Het veld is uniek. Er wordt gespeeld op een speciaal kunstgras en de deelnemers worden met een klimtuigje vastgemaakt aan twee over elkaar schuivende buizen. Er is net als in de kroeg een ingooibak en de goals zijn van ijzer. De score wordt bijgehouden met verschuifbare blokken. Uiteraard spelen wij met de Derbystar Futsalbal.

Voor groepen vanaf 14 personen

Het succes is gewoon de lol die de spelers hebben. Met grote groepen spelen er 14-18 spelers gelijkertijd. Het publiek vindt het vaak even leuk, de aanmoedigingen, de mooie goals en de enorme blunders. De meest timide deelnemers worden beesten op het veld. Met kleine groepen (14-24 personen) spelen we met wisselende teams en met grotere groepen komen de spelers in een team die tegen de andere teams gaat spelen. Gemiddeld zijn groepen zo’n 1,5 uur aan het spelen.

Voor een brede doelgroep geschikt

Levend Tafelvoetbal kun je spelen vanaf ongeveer 8 jaar tot 90 jaar. Het is niet vermoeiend. Zorg voor schoenen zonder hakken of speel anders op blote voeten.

Uitstekend te combineren met een van onze vele arrangementen

Uiteraard kun je Levend Tafelvoetbal spelen en dat combineren met een van onze vele arrangementen, waaronder een lunchsatébuffet of een BBQ, maar natuurlijk ook in combinatie met onze andere activiteiten! Alles is mogelijk! Laat uw wensen weten en wij stellen graag een leuk programma samen.

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: ca. 8 jaar
  • Kinderen 8 tot 12 jaar: € 12,00
  • Vanaf 12 jaar: € 17,00

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Special

  • Voetgolf
  • Pauze met een drankje en bitterballen
  • Levend Tafelvoetbal

€ 36,00 per persoon

Reserveren

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: