Lasergame Bussloo:
The Next Generation

Minimaal: 8 personen

Duur: 1,5 uur incl. break

Lasergame Bussloo is sinds 1 oktober 2017 geopend aan het meer van Bussloo. Bussloo ligt centraal tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Twee spannende rondes

U speelt met uw groep 2 x 15 minuten Lasergame. Na de eerste ronde volgt een break van ca. 30 – 40 minuten. Daarna speelt u de tweede ronde. De duur van de activiteit is in totaal ca. 1,5 uur. Lasergame is geschikt voor groepen vanaf minimaal 8 personen. Het is ook mogelijk om een extra ronde te spelen. Een extra ronde kost € 5,00 per persoon.

Durf jij de strijd aan te gaan?

Naast het gevecht tegen het andere team moet je ook strijden tegen de elementen. Er zijn lichtshows, spiegels, bewegende wanden, geluidseffecten en nog veel meer. Naast alle bekende spelvormen kun je ook als geoefende speler extra varianten kiezen zoals: last man standing, capture the flag en nog veel meer.

Uniek in Nederland!

Uniek is echter dat we de ruimte open en dicht kunnen zetten. Bij groepen boven de 16 personen worden beide ruimtes gelijkertijd gebruikt. De kleinere groepen spelen eerst The Bar en later The Jungle. Hierdoor is de ruimte kleiner waardoor er veel meer actie is voor de spelers! Groepjes vanaf 8 personen kunnen dus al enorm veel plezier hebben. Het bij elkaar zoeken van een grote groep is niet meer noodzakelijk voor een geweldige pot lasergame. Leuk is natuurlijk ook dat iedereen in twee verschillende ruimtes speelt!

Leuk als kinderfeestje, maar ook geschikt voor bedrijfsfeesten en familiefeesten!

Lasergame 1 - Pitch en Putt BusslooLasergamen Bussloo is zeer geschikt als kinderfeestje. Echter het parcours is zo spectaculair dat het ook enorm leuk is voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en familiefeesten.

Combineer Lasergame met een arrangement voor het perfecte uitje!

Lasergame is te combineren met een van onze vele arrangementen. Wij hebben heerlijke buffetten, waaronder een Satébuffet, Italiaans Buffet of ons Buffet Bussloo. Ook kunt u Lasergame combineren met onze heerlijke BBQ de Luxe!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen!

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 6 jaar
  • Kinderen 6 tot 12 jaar: € 13,50
  • Vanaf 12 jaar: € 18,50
  • Extra ronde: € 5,00

Kinderfeestje organiseren?

Bezoek onze speciale kinderfeestjes-pagina!

Kinderfeestjes

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Uw eigen unieke locatie!

Bouw uw eigen kantoor, bedrijfhal, sportvereniging, school, gymzaal, sportveld, bos etc. om tot de locatie voor deze spectaculaire activiteit! Wij zorgen voor de lasergame uitrusting!

Meer informatie

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk en wij garanderen dat ook dan de adrenaline door je lichaam stoomt! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Meer informatie

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Lasergame Bussloo: The Next Generation!

Dit zeggen onze gasten over Lasergame Bussloo: The Next Generation!