Elektrische Step
De hipste manier van vervoer!

Minimaal: 1 persoon

Duur: 1,5 uur

Geniet van je vrijheid op een Elektrische Step

Onze Elektrische Steps rijden maar liefst 25 kilometer per uur. De Kickbike Fat Max steps sturen met akelige precisie en iedereen kan deze gebruiken na een uitleg van 10 seconden! De vrijheid die je voelt terwijl je de meest prachtige routes kunt afleggen is ongeëvenaard. Net als de E-Choppers die we verhuren zal een tour op de Elektrische Step je gegarandeerd een toffe dag bezorgen!

Ontdek de schitterende omgeving van Bussloo

Vanaf Bussloo hebben wij een prachtige route uitgezet. Onze E-Tour op de Elektrische Step loopt langs het meer van Bussloo, door de bossen, via de Voorster Klei en de Wilpse Klei langs de IJssel en via de bossen weer terug naar Bussloo.

Wil je met jouw groep zowel E-Choppers als Elektrische Steps huren voor de E-Tour? Laat het dan even weten bij opmerkingen in het reserveringsformulier hieronder.

Maak een mooie stadstocht op de Elektrische Step door Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Ook kunnen wij een aantal prachtige stadsrondritten aanbieden. Dit is echter wel maatwerk en is alleen mogelijk op bepaalde dagen en tijden. Bijvoorbeeld een tour door het centrum van Apeldoorn, Zutphen of Deventer. Je ziet alle mooie plekken van deze steden! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een stadsrondrit, stadstour, langer huren van de Elektrische Step of een ander leuk idee voor jullie uitje.

Rijden op de Elektrische Steps kunnen we uitbreiden met onze E-Choppers. Zijn jullie met een grotere groep dan is er ook bijvoorbeeld de mogelijkheid de steptocht te combineren met Pitch&PuttVoetgolf of Minigolf USA. Graag draaien wij dan samen met jullie een leuk programma in elkaar.

E-Tour E-chopper Elektrische Step

Heerlijke afsluiter van de Elektrische Step tocht

Jullie hebben veel mooist gezien onderweg, daar praten jullie vast graag even over na. Dit kan onder het genot van een lekkere borrel met bittergarnituur. Maar ook een heerlijk Hamburgermenu met een rundvlees burger van Gildeslager Buurman is een aanrader.

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd: 16 jaar
  • € 27,50 voor 1,5 uur
  • Andere programma’s op aanvraag

Combinatievoordeel

Liever twee activiteiten spelen? Informeer naar de combinatiekorting!

Offerte aanvragen

Voorbeeldprogramma

Duur programma: 2,5 uur
  • Ontvangst met een Luxe Lunch
  • Elektrische Steptocht

€ 43,50 per persoon

Reserveer hier online!

Wilt u de activiteit combineren met een arrangement of wilt u graag meerdere activiteiten combineren?

Neem dan telefonisch contact op via: 0571 – 26 12 12 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bekijk onze populairste arrangementen

Overzicht specials

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: