Bubblevoetbal
Een hilarisch spel

Minimaal: 4 personen

Duur: Variabel

BELANGRIJK: Vanwege het coronavirus is het huren van Bubbleballen helaas tijdelijk (nog) niet mogelijk. Wij hebben veel andere leuke activiteiten die wel mogelijk zijn. Wij helpen je graag met het samenstellen van een leuk programma. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor jullie uitje!

Maak je feest of evenement compleet en huur Bubblevoetballen!

Ben jij aan de beurt om jullie familiefeest, buurtfeest of sportevenement te organiseren dit jaar? Maak het spectaculair en huur onze Bubblevoetballen! Je speelt in teams tegen elkaar op een klein grasveld (de bubbleballen mogen niet op de stenen gebruikt worden). Je krijgt vanaf vlak boven je knieën tot ver boven je hoofd een speciaal soort plastic bal aan met een diameter van 1,5 meter. Uiteraard probeer je doelpunten te maken, maar je kunt nog wel eens een duwtje krijgen… Kortom lachen, gieren en brullen en ondertussen sportief bezig zijn!

Huur hier voordelig Bubblevoetballen!

Wij verhuren de Bubblevoetballen voor € 36,00 per bal per dag. In de meeste gevallen hebben jullie aan vier ballen meer dan voldoende. Dit omdat Bubblevoetbal erg intensief is en er daardoor vaak afgewisseld wordt. Heb je interesse in het huren van Bubbleballen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kinderfeestje Bubblevoetbal

Speciaal voor kinderen hebben wij ook kleinere zorbvoetballen met een diameter van 1,20 meter. Bubblevoetbal is dan zeker ook erg leuk als kinderfeestje!

Prijzen (per bal)

  • Huur per dag: € 36,00

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt:

Dit zeggen onze gasten over Pitch & Putt: