Het in- en outdoor activiteiten- centrum op de Veluwe!

Voor de leukste groepsuitjes!

Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen, op de Veluwe vind je ons. Wij hebben zowel indoor- als outdooractiviteiten voor jong en/of oud, sportief en/of gezellig, actief en/of hilarisch. Activiteiten voor echt iedereen!

Naast onze activiteiten hebben wij een houten clubgebouw met een prachtig overdekt en verwarmd terras uitkijkend over Bussloo. Hier kun je lekker nagenieten met een drankje en een hapje.

Activiteiten Arrangementen

Laatste nieuws

Activiteiten voor jong en oud!

Gewoon lekker spelen met een paar vrienden? Of op zoek naar een leuke en sportieve activiteit voor een groepsuitje? Wij hebben binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud!

Alle activiteiten

Escape Rooms, vanaf februari op Bussloo!

Vanaf februari 2019 openen wij drie Escape Rooms op Bussloo! Combineer onze Escape Rooms met onze Lasergame: The Next Generation voor een spectaculair uitje!

Meer informatie

Dit zeggen onze gasten over ons:

Dit zeggen onze gasten over ons:

Onze diverse arrangementen

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een vriendenuitje of een vrijgezellenfeest organiseren?

Wij stellen graag op basis van uw wensen, tijd en budget het perfecte uitje samen!

Alle arrangementen

Locatie / routebeschrijving

Wij zijn gevestigd op Recreatiegebied Bussloo (onderdeel van Leisurelands). U kunt direct naast ons houten clubgebouw parkeren op het parkeerterrein van Leisurelands.

Deze is te bereiken via de Withagenweg, ingang 1. Nadat u door de slagbomen bent gereden, gaat u op de kruising rechtsaf en vervolgens direct weer linksaf.

U kunt gratis parkeren indien u een activiteit bij ons gespeeld heeft. U ontvangt na afloop een uitrijkaart van ons die de hele dag nog geldig is.