Ledenactie 2 Voor De Prijs Van 1 - Pitch En Putt Golf Bussloo

Lidmaatschap Pitch&Putt: Word nu lid, 2 voor de prijs van 1!

Als je nu lid wordt (overdag, door de week of totaal) dan mag je vriend, vriendin, man, vrouw, kind of wie dan ook gratis lid worden. Het lidmaatschap en de korting geldt voor 1 jaar vanaf de ingangsdatum en je mag uiteraard meedoen aan alle competities en toernooien en andere clubzaken. Uiteraard neem je samen het gelijke abonnement.

Keuzemogelijkheden

  • Overdag-abonnement (normaal € 160,-* per persoon per jaar, nu 2 voor de prijs van 1) – geldig van maandag tot en met vrijdag tot 17.00 uur, ook geldig in de winter op de zondagen en bij alle clubactiviteiten.
  • Door de week-abonnement (normaal € 255,-* per persoon per jaar, nu 2 voor de prijs van 1) – geldig van maandag tot en met vrijdag tot donker, ook geldig in de winter op de zondagen en bij alle clubactiviteiten.
  • Totaal-abonnement (normaal € 350,-* per persoon per jaar, nu 2 voor de prijs van 1) – geldig op elk moment dat de baan geopend is.

* Materiaalhuur is inbegrepen. Alle abonnementen zijn exclusief parkeerpas. Deze kunt u bij ons kopen of extra voordelig in de voorverkoop via de website van Leisurelands.

Voorwaarden

  • Geen van beiden mag eerder lid geweest zijn.

Pitch&Putt Golf Bussloo heeft circa 140 leden en is in 2016 tot beste Par-3 golfbaan van Nederland verkozen! De maandagavond is in de zomer de clubavond en vanaf oktober tot en met maart de zondagmorgen. Daarnaast husselen we gezellig elke woensdagmorgen. Tevens zijn er clubteam-wedstrijden, veel verschillende toernooien, mogelijkheid tot lessen bij Michael Gassner (onze pro) en veel gezelligheid en daarnaast competities. Ook mag je op de vele andere banen door het land met korting spelen en meedoen aan toernooien en competities.

Voor informatie neem contact met ons op en vraag naar Steven of Bas.